ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κυνική ομολογία Ρεν. Συμφώνησε με την κυβέρνηση για νέες μειώσεις μισθών!!!


Οι εκπρόσωποι της μνημονιακής συγκυβέρνησης μπορεί να διαψεύδουν ό,τι θέλουν κάθε φορά, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά τοποτηρητές των διεθνών τοκογλύφων. 


Έτσι, δεν έχουν καμία σημασία τα όποια λεγόμενα τους, ακριβώς επειδή δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Πόσες φορές στο παρελθόν προχωρήσανε σε διαψεύσεις διαφόρων πληροφοριών και ειδήσεων, για να φανεί στην συνέχεια ότι απλώς έλεγαν ψέματα; Σ’ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να βλέπουμε τις απόψεις που έχει ο “σκληρός πυρήνας” των κατοχικών δυνάμεων της Χώρας όπως π.χ. ο κοινοτικός επίτροπος για την οικονομία Όλι Ρεν, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του, που αφορούσαν την Ελλάδα: «Δεν έγινε κανένα λάθος στο πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα»…

Επίσης, ο Ρεν, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας στο τρίτο Μνημόνιο περί νέας παρέμβασης στα κατώτερα όρια των μηνιαίων αποδοχών, η οποία θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014. Με τα όσα είπε ο Ρεν δεν έκανε τίποτα άλλο από το να… δικαιώσει, με τον πιο θλιβερό τρόπο, τον γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Γιώργο Μέργο, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι ο κατώτερος μισθός παραμένει υψηλός στον ιδιωτικό τομέα. Αντίθετα, έρχεται να διαψεύσει, για μια ακόμα φορά, τους Στουρνάρα και Βρούτση οι οποίοι με ανακοινώσεις και δηλώσεις προσπαθούν να χαμηλώσουν τους τόνους ισχυριζόμενοι ότι ο κατώτερος μισθός θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Είναι ολοφάνερο ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ψεύτες και επικίνδυνοι. Ο εκπρόσωπος των αφεντικών τους “τους αδειάζει “ κανονικά και αυτοί ψεύδονται ασύστολα. Ο στόχος τους, αφεντικών και υπαλλήλων, είναι ξεκάθαρος. Οριστική κατάργηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, πλήρης αφαίμαξη της δημόσιας περιουσίας, “ κινεζοποίηση” των Ελλήνων εργαζομένων και μετατροπή τους σε σύγχρονους κωπηλάτες μιας κοινωνικής γαλέρας. Η αντίσταση των Εθνικολαϊκών δυνάμεων, με πρωτεργάτη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να μην καταντήσει η Χώρα μας αντικείμενο πειραματισμών για την εξάπλωση της παγκοσμιοποιημένης λαίλαπας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


xryshaygh
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου