ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στο υπουργείο Περιβάλλοντος η ευρεία σύσκεψη για το θέμα της αιθαλομίχλης...

Τα έσοδα του κράτους από το πετρέλαιο θέρμανσις είναι απελπιστικά λίγα. Όταν όλοι γνώριζαν την κατάληξη αυτή,γιατί ακρίβαιναν το πετρέλαιο με αποτέλεσμα να θεωρείται είδος πολυτελείας? Η μόνη εξήγηση είναι ότι νομοθετούν, κατά συνείδηση, εις βάρος του Ελληνικού λαού για την οικονομική και ψυχολογική εξόντωσή του.
Τώρα προέκυψε και το πρόβλημα της αιθαλομίχλης, τα τρομερά μυαλά της κυβέρνησης δεν το προέβλεψαν και τώρα συσκέπτονται για να βρουν λύση ...να φορολογήσουν τις σόμπες! Αντίθετα με την "Ελληνική" κυβέρνηση τα βαλκανικά κράτη αύξησαν κατά πολύ τα κέρδη τους πουλώντας στη Ελλάδα ξύλα και τεράστιες ποσότητες βιομάζας, αμφιβόλου ποιότητος από την οποία παράγεται και η επικίνδυνη για την υγεία αιθαλομίχλη.

Δεν ελέγχουν τίποτα, καθημερινά χιλιάδες τόνοι ανεξέλεγκτης βιομάζας εισέρχεται στην Ελλάδα αποφέροντας τεράστια κέρδη στα γειτονικά κράτη. Αλλάζουν τα πάντα κλείνοντας τις Ελληνικές επιχειρήσεις (πρατήρια καυσίμων, υλοτομία, βιομηχανίες ξύλου) και δείνουν δουλειά και τα λίγα χρήματα του Ελληνικού λαού στα γύρω κράτη. Αν αυτό δεν είναι εχάτη προδοσία τότε τι είναι? Λάθος εκτίμηση? Ανικανότητα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου