ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ολοκληρώνεται το έγκλημα εσχάτης προδοσίας στη Βουλή!




Την ώρα που τα ξεπουλημένα ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν τον κόσμο με στικάκια, φλασάκια, βίλα Αμαλίας, βίλα Κάλας και δε συμμαζεύεται, την ώρα που τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, αντί να ενωθούν κατά του κοινού εχθρού, βγάζουν τα μάτια το ένα του άλλου λόγω κεκτημένης "δημοκρατικής" ταχύτητας και της κατάρας του εθνικού διχασμού, στη Βουλή των (ανθ)Ελλήνων συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους τοκογλύφους δανειστές!

Είμαστε υπό κατοχή! Και χωρίς εθνική ενότητα δεν θα ξαναποκτήσουμε ποτέ την ελευθερία μας! Άλλωστε υπάρχει και το προηγούμενο των 400 ετών σκλαβιάς στους Τούρκους... Έχουμε παράδοση ραγιάδων...

Ακούστε τη χθεσινή ομιλία του κ. Αλέξη Μητρόπουλου, Εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Ακούστε και φρίξτε!

ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε. 
Κύριε Υπουργέ, διαβάζω την τελευταία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία έχετε υπογράψει: "Ούτε το δικαιούχο κράτος…" - λέτε - "ούτε η Τράπεζα της Ελλάδας ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο της δικαιοδοσίας κατάσχεσης συντηρητικής, αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με την περιουσία τους." 

Αφήστε τον αερολόγο Χαλβατζή που σάπισε στις φυλακές! Ο Χαλβατζής και ο Λαφαζάνης σάπισαν στις φυλακές! Αφήστε τις αερολογίες και τους ημιμαθείς και πείτε μου εδώ τι θέλατε να πείτε, όταν τίποτα από την περιουσία του ελληνικού κράτους και της Τράπεζας της Ελλάδος - χρυσός, κλπ- δεν εξαιρείται από εκτέλεση. Τι θέλατε να πείτε εσείς ως συνταγματολόγος; Τι θέλατε να πείτε σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου;  

Τίποτα δεν εξαιρείται! Δηλαδή, αν έρθει προς εκτέλεση σε βάρος στοιχείων της πατρίδας μας μία απόφαση του Δουκάτου του Λουξεμβούργου – έχετε χειρότερη φράση εσείς ως συνταγματολόγος - που ασκεί πολιτιστική κυριαρχία, για παράδειγμα το Μουσείο ή αμυντική, για παράδειγμα η Τανάγρα ή υγείας, για παράδειγμα το ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, και σας πει "κύριε Μανιτάκη, θέλω να εκτελέσω", τι θα κάνετε; 

Γιατί παραδώσατε την εθνική κυριαρχία; Γιατί η ΔΗΜΑΡ, εσείς, η Κυβέρνηση λέτε αυτό το πράγμα;Ούτε το δικαιούχο κράτος-μέλος ούτε η τράπεζά του, η τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας. Γιατί το βάλατε αυτό; Γιατί κόβετε φέτες την πατρίδα; 

Παραπάνω τι κάνετε; Παραιτηθήκατε του δικαίου. Και όχι μόνο αφήσατε την χαλαρή και ήπια φράση του Παπανδρέου και του Παπαδήμου, αλλά ορκίζεστε, ομνύετε στους δανειστές ότι η επιλογή του αγγλικού δικαίου είναι δική σας έγκυρη και αμετάκλητη επιλογή. Ακούτε τι έχετε υπογράψει εσείς. Εσείς υπογράφετε πρώτος από τους Υπουργούς. Δυστυχώς, βάλατε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο ορισμός του αγγλικού δικαίου, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Ας έρθει εδώ αργότερα και ο λαλίστατος Βορίδης, όπως και οι άλλοι λαλίστατοι να μου τα πουν. 

Ας δούμε τι έχετε υπογράψει. Ο ορισμός του αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για τη συνθήκη τροποποίησης. Είμαστε σε συνθήκη τροποποίησης. Μιλάω για την προχθεσινή, με την οποία πήρατε τη μεγάλη δόση. Και πήρατε τη μεγάλη δόση με ρήτρα αποικίας. Την προηγούμενη φράση "λόγω εθνικής κυριαρχίας", τη βρήκαν οι συνεργάτες μας στις ρήτρες παράδοσης της Κεϋλάνης, της Ινδίας και της Νότιας Αφρικής πριν διακόσια χρόνια. Τη ρήτρα αποικίας. Δανειστήκατε με ρήτρα αποικίας για το αγγλικό δίκαιο. Και μου κάνετε τώρα τον έξυπνο στο Λαφαζάνη που μάχεται; Ημιμαθής η Ζωή Κωνσταντοπούλου; Για να μη συνεχίσω και πω τι μου είχε πει ο κ. Κωνσταντόπουλος για σας. Ημιμαθής η Ζωή Κωνσταντοπούλου και άλλοι! 

Ο ορισμός του αγγλικού δικαίου, λέτε, ως εφαρμοστέου δικαίου για τη συνθήκη τροποποίησης αποτελεί έγκυρη επιλογή εφαρμοστέου δικαίου. Εσείς έρχεστε και παραιτείστε από το έσχατο όπλο σας. Αν κάποτε, δηλαδή, ερχόταν οι δανειστές μας και έλεγαν ότι έχουμε μία απόφαση σε βάρος σας και εμείς οι περισσότεροι είχαμε επιφυλαχθεί - και ο Κασιμάτης και ο Χρυσόγονος και όλοι οι ειδικοί συνάδελφοι - ότι μπορεί να τους σύρουμε σε διαιτητικό δικαστήριο ή σε μη αγγλικό δικαστήριο, έρχεστε και λέτε ότι εγώ ο Μανιτάκης και άλλοι Υπουργοί επέλεξα ως έγκυρη επιλογή το αγγλικό δίκαιο. Και επιλέξατε ως μόνα αρμόδια δικαστήρια τα δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου. 

Σας διαβάζω τι έχετε υπογράψει. Το χειρότερο, βέβαια, είναι το τέταρτο σημείο. Τώρα, βέβαια, σας λέω για το τρίτο σημείο. "Το δικαιούχο κράτος-μέλος…" - λέτε εσείς ο συνταγματολόγος - "και η Τράπεζά του, της Ελλάδος, έχουν υπαχθεί νόμιμα αποτελεσματικά και αμετάκλητα…" - λένε Έλληνες πολιτικοί - "στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Δικαστηρίου του μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου". 

Και σας χειροκροτούν! Έχουμε, λοιπόν, αγγλικό δίκαιο, ούτε καν διαιτητικό. Έχουμε δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου και έχουμε ρήτρα Κεϋλάνης, ρήτρα αποικίας για να δανειστείτε. Και στο τέλος λέτε – σας λέω τι λένε οι κύριοι της ΔΗΜΑΡ και εσείς - ότι σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο,"δεν απαιτείται να περάσει από το Κοινοβούλιο η παρούσα σύμβαση τροποποίησης". 

Δεν απαιτείται να περάσει από το ελληνικό Κοινοβούλιο.; Να τα χαίρεστε! Να τους χαίρεστε! Πανηγυρίζετε τον τρόπο που δανειστήκατε; Και έρχεστε τώρα και μου λέτε για το κράτος και ότι θέλετε ευλύγιστο κράτος και ότι θέλετε κράτος με λιγότερους υπαλλήλους, λες και ο αείμνηστος Καραμανλής και άλλοι πολιτικοί, όπως ο Παπανδρέου, προσελάμβαναν στο δημόσιο για να εξορθολογήσουν τις υπηρεσίες τους και όχι για να προστατεύσουν το πολιτικό προσωπικό για να μην τους καταβροχθίσουν τα παιδιά των προλεταρίων. Μου ήρθατε τώρα εσείς οι λογικοί και οι εξορθολογικευτές να απολύσετε και να καταργήσετε φορείς! Πετάξτε στο δρόμο τα Ελληνόπουλα, για να έρχονται τα παιδιά της άρχουσας τάξης να καταλαμβάνουν τις παχυλές αμοιβές! 

Δεν πάει καλά ο δρόμος σας! Δεν είναι σωστές οι επιλογές σας. Πείτε μου εσείς ο συνταγματολόγος - αφού πια η θέση του Κόμματός μας είναι αντίθετη και επί της αρχής και επί των άρθρων - σε τι κράτος σκοπεύετε, σε τι κράτος στοχεύετε, ποιο είναι το όνειρό σας, ποια είναι η ιδεολογία σας για το κράτος; Ήρθατε και είπατε ότι είναι δική σας επιλογή ο εξορθολογισμός του κράτους. 

Και σας διατάσσουν με ιταμό ύφος οι δανειστές – διαβάζω τη σελίδα 786 του δεύτερου μνημονίου και είναι ο ν. 4046 - για τη Γραμματεία Συντονισμού. Την εμφανίσατε εδώ ως ιδεολογία και επιλογή δική σας. Έπρεπε να έχει γίνει μέχρι το Δεκέμβριο του 2012. Γι’ αυτό κόπτεσθε να το φέρετε. 

Σας διαβάζω το δεύτερο μνημόνιο με το ιταμό ύφος των δανειστών: "Μέχρι το Δεκέμβριο του 2012 η Κυβέρνηση πρέπει …" 

Τι πρέπει; Σε ποιους δούλους αναφέρεται; 

"Πρέπει η Κυβέρνηση…" - αυτό που κάνετε τώρα - "…να δημιουργήσει μία υψηλού επιπέδου συντονιστική ομάδα της οποίας θα προεδρεύει ο Πρωθυπουργός". 

Αναφέρεται στον Πρωθυπουργό κυρίαρχου κράτους και του λέει ο Τόμσεν "πρέπει να φτιάξεις αυτό". Και μετά μου λέτε να σας πούμε για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Μας κάνατε δούλους και περιμένετε να σας πούμε την πρότασή μας για το κράτος. Εγώ μετά από αυτά επειδή ξέρω την ιστορία σας, θα έφευγα από το Κοινοβούλιο και θα έτρεχα. Ή θα κατέληγα στα Ιμαλάια ή θα κατέληγα στη Σιβηρία ή θα πήγαινα κολυμπώντας στην Αμερική χωρίς στόχο. Μετά από αυτά που έχετε υπογράψει, θα έφευγα. 

Χαίρομαι διότι η μόνη υπογραφή που λείπει από την κατάπτυστη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου είναι η υπογραφή Ρουπακιώτη. Έχετε υπογράψει όλοι αυτό το κατάπτυστο, την παράδοση δηλαδή της εθνικής κυριαρχίας και λείπει μόνο η υπογραφή Ρουπακιώτη. Δεν ξέρω εάν ήταν τότε που είχε την περιπέτεια υγείας του και του είχα ευχηθεί καλή ανάρρωση.

Είναι όμως προς τιμή του ότι από αυτό το κατάπτυστο κείμενο που υπέγραψε ποτέ η Ελληνική Δημοκρατία, λείπει η υπογραφή μόνο ενός Υπουργού, του Ρουπακιώτη. 

Δεν πάτε καλά. Δεν προσφέρετε καλές υπηρεσίες στο κράτος και σε κάθε περίπτωση ούτε ο στόχος σας να οικοδομήσετε ένα κράτος λειτουργικό, δημοκρατικό, ευέλικτο στις υπηρεσίες των πολιτών, είναι σωστός.
Σας ευχαριστώ πολύ. »

Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του μας τα χάλασε ο Αλέξης Μητρόπουλος! Δεν είναι σωστός, λέει, ο στόχος οικοδόμησης ενός κράτους λειτουργικού, δημοκρατικού και ευέλικτου!

Τι διάολο πίνουν εκεί μέσα, και ενώ είναι σωστοί στο ένα θέμα, εκτροχιάζονται από τη λογική στο άλλο;  Αλλά τι ρωτάω; Είναι η άγρα ψήφων μεταξύ των δυσαρεστημένων που τους εκτρέπει στο να παραλογίζονται... Στις κωλοδημοκρατίες σαν τη δική μας δεν είναι η πατρίδα υπέρ πάντων, δηλαδή το κοινό συμφέρον, αλλά το κόμμα και οι οπαδοί του!

http://seferou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου