ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΥΟ ΜΑΓΚΕΣ. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"...!!!


Προβληματισμένος, και ανέκαθεν πολιτικοποιημένος, ο
λαϊκός τραγουδιστής παίρνει θέση μέσα από το tralala.gr (Συνέντευξη)

Το θέμα είναι πως στην τελική κανείς δεν είναι στο σκαμνί. Μήπως φταίει πως ο λαός δεν είναι σωστά ενημερωμένος;


Ναι και αυτό οφείλεται στα «Μέσα Μαζικού

Επηρεασμού και Εξευτελισμού» όπως συνηθίζω να τα λέω. Παίρνουν εντολές, από εντολοδόχους και κατευθύνουν τους πολλούς, τον κόσμο και τη κοινή γνώμη. Εσύ όμως σαν πολίτης, θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι ποιος λέει ψέματα, ποιος σε κοροϊδεύει και ποιος όχι. Γιατί αν έρθεις να με ξεγελάσεις, μπορεί να τα καταφέρεις γιατί μπορεί να είμαι εύπιστος, αλλά όχι για πολύ. Την τρίτη φορά που θα γίνει δεν θα σου δώσω αυτό που θέλεις και σίγουρα δεν θα σε εμπιστευτώ. Ποιος ευθύνεται για αυτό;;; Εσύ που είσαι απατεώνας ή εγώ που είμαι ανόητος;;;

Όμως πόσο εύκολο είναι όταν άτομα μεγάλης ηλικίας, που ψηφίζουν, επηρεάζονται πάρα πολύ εύκολα, ειδικά αν δεν ενημερώνονται σωστά; Κυρίως όταν τους τρομοκρατούν, όπως για παράδειγμα με το θέμα των συντάξεων και όλα αυτά μαζεύονται.


Όλα αυτά ξεκίνησαν τώρα και δεν πρέπει να ξεκινάμε από το παρόν. Έχουμε αυτό το κουσούρι, μονίμως αναρωτιόμαστε για το τι θα κάνουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το θέμα όμως είναι πως πρέπει να ξεκινήσουμε πηγαίνοντας πίσω στο παρελθόν, γιατί χωρίς παρελθόν δεν έχεις μέλλον. Πρέπει να πας πίσω να βρεις τους υπεύθυνους για την κατάσταση και να τους πας στον εισαγγελέα, για τιμωρία όσων έκαναν, όπως προστάζει ο νόμος. Ίσως και να πεθάνεις στην φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο, που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια. Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά… Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το “Όχι” εξ’ ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης. Αυτός που τον καταδίκασε πάλι, ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήταν «αδελφή» και αν δείτε απόσπασμα από την δίκη των «Απριλιανών», θα καταλάβετε τι σας λέω. Ήταν στρατιωτικός δικαστής και κάποια στιγμή τον τιμώρησε η χούντα, διότι δεν επιτρεπόταν να είσαι ομοφυλόφιλος μέσα στο στράτευμα, γιατί δίνεις το κακό παράδειγμα. Έτσι λοιπόν, αφού τον έδιωξαν τον ξαναέφεραν κάποιοι πίσω για να τους καταδικάσει. Δεν είναι τυχαία τα πράγματα έτσι όπως έχουν συμβεί. Αυτός ο τύπος είχε βάλε μια τάξη στα πράγματα και δυστυχώς ήταν ο μόνος. Αυτός και ο πρόγονός του ο Σωκράτης, που τον τιμώρησε η πατρίδα του πάλι με δολοπλοκία. «Εγώ θα κάνω αυτό που ορίζει ο νόμος της πατρίδας μου», είπε και ήπιε το κόνιο και πέθανε.


Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το “Όχι” εξ’ ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας… ο Γεώργιος Παπαδόπουλος!


Συνέντευξη Σοφία Μπεκιάρη – Θάνος Κωτσιόπουλος - tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου