ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πάει και το χιονοδρομικό του Φαλακρού- Πως χάνονται τα αξιοθέατα στην περιοχή μας


Πάει και το χιονοδρομικό του Φαλακρού- Πως χάνονται τα αξιοθέατα στην περιοχή μας
Φαίνεται πως αυτός ο τόπος είναι ικανός "το καλύτερο να το κάνει χειρότερο". Διαφορετικά δεν εξηγούνται όλα αυτά που διαδραματίζονται σε αυτήν την ευλογημένη για πολλούς γωνιά της Ελλάδος. Αφού λανθασμένες πολιτικές ερήμωσαν το Δάσος Δαδιάς, λανθασμένες επιλογές έκλεισαν το αναψυκτήριο στο Δέλτα του Έβρου και εγκαταλήφθηκε το οδικό δίκτυο για πρόσβαση στην περιοχή, η αντιπολίτευση στο περιφερειακό συμβούλιο επισημαίνει ένα ακόμη "αγκάθι" στην αναπτυξιακή προοπτική της περιφέρειας μας. Το χιονοδρομικό κέντρο στο Φαλακρό.
Αν πραγματικά χαθεί και η φετεινή χρονιά το μόνο που απομένει είναι να ζητήσουν δημόσια συγνώμη αυτοί που τα "θαλάσσωσαν...".Διαβάστε την ανακοίνωση του συνδιασμού του Γιώργου Παυλίδη για το θέμα:
Τα πάθη του Χιονοδρομικού Φαλακρού Δράμας και οι περσινές «δεσμεύσεις» Γιαννακίδη.-Κατάφεραν και το μετέτρεψαν  σε γόρδιο δεσμό!
Τον Ιανουάριο του 2012 ο κ. Γιαννακίδης  διοργάνωσε μια πολυέξοδη φιέστα επίδειξης στο Χιονοδρομικό του Φαλακρού , όπου « δεσμεύτηκε» δημόσια  προς την κοινωνία μας ότι «του χρόνου θα έχει μια διαφορετική,  αναβαθμισμένη  όψη… θα γίνουν όλες οι υποδομές που απαιτούνται» .
«Δεσμεύσεις», βαρύγδουπες υποσχέσεις και κλισέ μεγαλοστομίες υπήρξαν,  πολλαπλές συσκέψεις έγιναν, δαπάνες πληρώθηκαν (θα επανέλθουμε σ’ αυτό), και το αποτέλεσμα είναι ένα  μηδενικό! Όχι μόνο δεν έγινε τίποτε αλλά πήγαν την υπόθεση πολύ πιο πίσω από εκεί που τη βρήκαν!
Το Χιονοδρομικό  σύρεται και  αυτό πίσω από την γνωστή πλέον ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα της περιφέρειας.!
« Η Δράμα χρειάζεται το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων μας. Να κλείσει  της ψαλίδα της ανισότητας με την υπόλοιπη Περιφέρεια. Το Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού, ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα γι αυτήν και την Περιφέρεια μας, δυστυχώς  το μετέτρεψαν σε γόρδιο δεσμό. Τους καλούμε να αφήσουν τις μεγαλοστομίες και τις ανέξοδες δεσμεύσεις , να δώσουν λύσεις πρώτα στα απλά, να δρομολογήσουν ένα  υγιή τρόπο διαχείρισης,  να διευκολύνουν την ασφαλή πρόσβαση και να κάνουν όσο άνετη γίνεται  την παραμονή των επισκεπτών», σχολίασε με ανησυχία για την ερχόμενη χιονοδρομική περίοδο ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Π.Α.Μ.Θ., πρώην νομάρχης Ξάνθης, κ. Γιώργος Παυλίδης.
.faros24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου