ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Πως προετοιμάζουν την επικείμενη σύγκρουση με το Ισλάμ στην Ελλάδα. Μέρος 1ο



Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου - Η προετοιμασία για την επικείμενη αιματηρή σύγκρουση με Ισλαμιστές εντός της Ελλάδος είναι σε πλήρη εξέλιξη και σε τελικό στάδιο. Η φωτογραφία του θέματος με κάποιο “πράκτορα” και όχι μυθομανή να εξηγεί στον τηλεοπτικό σταθμό Aplha πως του επιτέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής με…..σκυλιά ! παρακαλώ, στην Πλατεία Αττικής κάτω από τα γραφεία της, που σημειωτέων δεν υπάρχουν εκεί γραφεία του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, είναι μόνο η αρχή ! Θα μπορούσε να είναι βγαλμένη μόνο από Αμερικανική ταινία του Χόλιγουντ !

Δείτε το εν λόγο βίντεο εδώ είναι το 2ο βίντεο.
Ακριβός αυτή την σκηνή έχουμε περιγράψει στις 20 Σεπτεμβρίου στο θέμα μας που μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ και ένα μήνα σχεδόν μετά δικαιωνόμαστε. 
Όλα λειτουργούν βάση σχεδίου και μέχρι τώρα δουλεύουν ρολόι !
Μόλις την Δευτέρα και μετά από επείγων σήμα που έστειλε η Γαλλία στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές, η ΕΛΑΣ έθεσε σε στενή παρακολούθηση χώρους μαζικής συνάθροισης Μουσουλμάνων φοβούμενη εκτεταμένα επεισόδια σε αστικά κέντρα. Αφορμή για το επείγων Γαλλικό σήμα προς την Ελλάδα στάθηκε η εξάρθρωση Ισλαμικής ομάδας που διατηρούσε οπλοστάσιο και αποθήκη υλικών για την παραγωγή εκρηκτικών στα προάστια του Παρισιού. Διαβάστε σχετικό ΕΔΩ. 
Όλα είναι πολύ απλά και χειραγωγημένα, ένα χαζό φιλμ που προβλήθηκε μόνο μία φορά το 2011 στην Αμερική, ήταν ικανό να προκαλέσει αντιδράσεις και εκτείνει επεισόδια σε όλο και να φτάσουμε μέχρι και την επικήρυξη του δημιουργού του. Η Ελευθερία της έκφρασης όπου διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους οι δήθεν αριστεροί, της “τέχνης” και των “γραμμάτων” εδώ που πήγε ?
Οι πιο διαβασμένοι ίσος γνωρίζουν πως στην Σχολή Ευελπίδων υπάρχει εγχειρίδιο ψυχολογικού πολέμου το οποίο περιγράφει ψυχολογικά μέτρα για την προετοιμασία επίθεσης σε κάποια χώρα.
1ο Στρατηγικές επιτυχίες του εχθρού “δηλαδή ο εχθρός διαφημίζει τις επιτυχίες του στην χώρα στόχο, ας πούμε εμείς τώρα μέσο ταινιών π.χ”
2ο Πρόκληση ελλείψεων σε τροφή, στέγη, ιματισμό και γενικά ειδών πρώτης ανάγκης.
3ο Καταχρήσεις και διαφθορά ηγετικών στελεχών.
4ο Ελλείψεις σε στρατιωτικό προσωπικό και μέσα “βλέπε ZURB και άλλα πολλά που συμβαίνουν στις ένοπλες δυνάμεις μας”
5ο Πληθωρισμός, άνιση και υπέρμετρη φορολογία.
6ο Φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις.
7ο Πολιτικές διαφορές και έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους ηγέτες.
και 8ο Έλλειψη πόρων για υποστήριξη οικονομικών και πολεμικών προγραμμάτων.
Πάει το μυαλό σας με όλα αυτά κάπου ? Συνεχίζουμε σύντομα.

NYXTOBATHS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου