ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Κόκκινος» συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από τον φόβο «λαϊκής εκτροπής»






Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Ελληνική Αστυνομία αφού σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews.gr ανώτατοι αξιωματικοί εξέφρασαν τον φόβο για ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα κλιμακώνονται μέρα με τη μέρα οδηγώντας, όπως χαρακτηριστικά είπαν, σε «λαϊκή εκτροπή».
Η χρησιμοποίηση των δύο αυτών λέξεων και μόνο καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. τις όποιες αντιδράσεις εργαζομένων οι οποίες σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πληθαίνουν με γεωμετρική πρόοδο.
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε μεγάλες συγκεντρώσεις είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει... εκτροπή έστω κι αν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου δημιουργούν προβλήματα.
Αυτές οι καταστάσεις είναι ελεγχόμενες» ανέφερε ο ίδιος αξιωματικός στο diktionews.gr για να συμπληρώσει με νόημα:
«Αυτό που περισσότερο μας φοβίζει είναι...
να μην έχουμε πολλά συμβάντα όπως αυτό με την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Σκεφτείτε δέκα τέτοια συμβάντα να εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δέκα διαφορετικές περιοχές της Αθήνας. Είναι εξαιρετικά δύσκολα αντιμετωπίσιμες» κατέληξε.
Η αλήθεια είναι ότι η αγωνία των επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. δεν απέχει καθόλου από τις απόψεις αυτές. Οι πλέον δυναμικοί συνδικαλιστές – εκπρόσωποι ομάδων εργαζομένων γνωρίζουν ότι μόνον με άλλες μορφές δράσης – πιο... ριζοσπαστικές – μπορούν να πετύχουν κάτι αποτελεσματικό.
«Καλές οι κινητοποιήσεις με 200 και 300 χιλιάδες κόσμο, όμως τα μέτρα περνάνε» δήλωσε στο diktionews.gr χαρακτηριστικά παλιός συνδικαλιστής ο οποίος δεν παίζει τώρα ενεργό ρόλο.
Χρειάζονται άλλου είδους κινητοποιήσεις για να θορυβηθούν οι κυβερνώντες» κατέληξε ο ίδιος έμπειρος συνδικαλιστής και φαίνεται ότι την άποψη αυτοί ασπάζονται πολλοί εν ενεργεία «συνάδελφοί» του.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου