ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Φωτό Σοκ:Οι Γερμανοί περηφανεύονται ότι κάνανε τους Κρητικούς σαπούνι


O Tάσος Θεοδωρόπουλος φοβάται να ξεπλύνει την ντροπή του.

Ντροπή και θυμός  από την νέα επαίσχυντη πρόκληση του τέταρτου Ράιχ απέναντι στην αθάνατη και μαρτυρική ελληνική ψυχή αποτελεί η τελευταία αποκάλυψη των προθέσεων της «Αρειας Φυλής» που δεν διστάζουν να αναφερθούν με τον πλέον αφρώδη και προκλητικό τρόπο, απέναντι σέ ένα από τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας τους.
 Έτσι αποκαλύπτει το ρεπορτάζ γιατί όπως λένε και οι έγκριτοι δημοσιογράφοι αυτό είναι που σε κάνει μάγκα όπως το μυστρί το πηλοφόρι κάνει τον άντρα άντρα ειδικά αν σε πάρει κατάχαμα μέσα στο γιαπί. Όπως αποκαλύπτεται από την παρακάτω φωτογραφία ντοκουμέντο, η γνωστή αλυσίδα φτηνών καθαριστικών και καλλυντικών Schlecker κυκλοφόρησε το νέο της κρεμοντουζ προϊόν που  ονομάζεται  Kreta (Κρήτη). Και δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συσκευασία του προϊόντος, έχουν προκλητικό σκίτσο Κρητικών αθλητών που σκαρφαλώνουν πάνω σε Μυκονιάτικους ανεμόμυλους, υπονοώντας προφανώς ομοφυλοφιλικές τάσεις στον αρσενικό πληθυσμό της λεβεντογέννας με το ηθικό δίδαγμα, ότι τους άξιζε εφ’ όσον είναι ντιγκιντάγκες να γίνουν σαπούνι. Η ελληνική βουλή και η κυβέρνηση των δοσιλόγων πρέπει τώρα να δώσουν μια απάντηση (Του τύπου ελάτε να σας πλύνουμε βρωμιάρηδες με το σαπούνι (γ)Καμάι. Δείτε τη σοκαριστική φωτό:
***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter  ως klarinabourana ή  στο terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης

1 σχόλιο: