ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3-9-2011:ΤΑ 17 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ




wikileaks greece
ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΒΙΝΤΕΟ(ΑΠΟ 1:03:00-1:20)
Ένας από τους λόγους που το ΚΑΝΑΛΙ 1 της Λαμίας σταμάτησε να μεταδίδει την εκπομπή μας ήταν και ο κ.Σταικούρας. Για το δεξί χέρι του Σαμαρά είχαμε αποκαλύψει εκτενώς τις συζητήσεις που είχε βάσει των Wikileaks με τον τότε αμερικανό πρέσβη Ντ.Σπέκχαρντ για διάφορα ζητήματα της κυβέρνησης Καραμανλή. Ο ιστότοπος The Press Project, ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρουσιάζει ως ρουφιανάκο των πεπραγμένων της κυβέρνησης Καραμανλή στην πρεσβεία.
Άλλα θέματα που παρουσίαζαν τότε ήταν:
Ο Μπαμπινιώτης ενημερώνει την αμερικανική πρεσβεία για το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, την «υπέρμετρη πολιτικοποιήση» των φοιτητών και το άσυλο.
http://bit.ly/nFFY5T
Οι βουλευτές της ΝΔ Απ. Τζιτζικόστας, Χρ. Σταϊκούρας και Έλσα Παπαδημητρίου συζητούν με την πρεσβεία για τα εσωτερικά του κόμματος και της κυβέρνησης.
http://bit.ly/qKIcpY
O μυστηριώδης κύριος Μεϊμαράκης. Το κενό εξουσίας στον υπ. Αμυνας και ο ρόλος του Χηνοφώτη
http://bit.ly/q9ENjq
Λεπτομερεστατη αναφορά Χρυσοχοϊδη στην αμερικανική πρεσβεία για την αναδιοργάνωση αστυνομίας και μυστικών υπηρεσιών.
http://bit.ly/mXad2y
Μυστική συμφωνία της Κομισιόν με την Αegean, σε βάρος της Ολυμπιακής, με αντάλλαγμα την αγορά Airbus υποπτευόταν η πρεσβεία.

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ
Φέρεται να συνομιλούσε για την ατζέντα της κυβέρνησης Καραμανλή. Εαν η κυβέρνηση είχε ζωτικότητα για μεταρρυθμίσεις, πιέσεις προς την κυβέρνηση, επέκριναν τη στάση Καραμανλή στα Δεκεμβριανά του 2008, ενημέρωναν για το εαν ο Καραμανλής είχε σκοπό να κάνει εκλογές, έλεγαν ότι ο Κούλης ο Μητσοτάκης ήταν μπλεγμένος με τη Siemenes και άρα καμμένο χαρτί, ήταν πρόθυμοι να αποδείξουν ότι ο Καραμανλής διατηρούσε τη φρεσκάδα ή όχι της κυβέρνησης για μεταρρυθμισεις, ότι έπρεπε να ασκηθούν πιέσεις για τη συρρίκνωση της γραφειοκρατίας κλπ. Κανονικό ραπόρτο δηλαδή.
Μπράβο κύριε Σαμαρά. Να τους χαίρεστε. Έτσι κάνε ρε Μάκη το ρεπορταζ. Βγάλε και κανένα λαμόγιο που συνεργαζόταν με τον Λαυρεντιάδη. Όπως τον Σπέκχαρντ. Τι δουλειά είχες Σταικούρα με τον Σπέκχαρντ; Ρουφιάνευες, όπως λένε οι Αμερικανοί, τον Καραμανλή; Γιατί όταν τα βγάλαμε στον αέρα, μας έκοψαν από το φιλικό προς εσένα ΚΑΝΑΛΙ 1; Και κάτι άλλο που είναι για μετά. Γιατί είχε δείξει ιδιαίτερη σπουδή για να κοπούμε από το κανάλι της Λαμίας και σημαίνον στέλεχος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων";
Ε; Αλλά αυτα για μετά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου