ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Σχετικά με : Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια

Σχόλιο αναγνώστη στην ανάρτηση : 

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια

Γνωστό, το θέμα για τον θάνατο όλων των τουρκων κομμάντος με το ελικόπτερο και το μετά από δύο έτη θάνατο του επικεφαλή τους στην Πόλη από έναν δήθεν σχιζοφρενή δολοφόνο. 
Αλλά, ΑΣΥΣΤΟΛΑ μεγάλο ψεύδος η πληροφορία που αποδίδετε ότι υπώθηκε στο τηλεφώνημα του αμερικανού διαμεσολαβητή με τον τότε πρωθυπουργό, για την απειλή δηλαδή της στοχοποίησης του ΠΝ από την τουρκική αεροπορία.Θυμίζω......ότι την νύχτα εκείνη, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, οι τούρκοι δεν ειχαν καμία δυνατότητα να απογειώσουν ΤΙΠΟΤΕ. Εν αντιθέση, με την ΠΑ που ειχε ήδη στον αέρα τέτοια δύναμη πυρός, που ηταν ικανή όχι μόνο να ισοπεδώσει στρατηγικούς αλλά και πολιτικούς στόχους, τόσο στα όρια των δύο χωρών όσον και στο βαθύ, βαθύτατο χώρο της τουρκικής επικράτειας. Δεν είμαι σε θέση να αμφισβητήσω το τηλεφώνημα, αλλά είμαι σε θέση να αμφισβητήσω το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος. Και ειδικότερα την διαστρέβλωση που επιχειρείτε να αποδώσετε και τα σκοτεινά μηνύματα που θέλετε να περάσετε 16 χρόνια μετά το ''συμβάν'' της ταπείνωσης ενός ολοκλήρου ΕΘΝΟΥΣ και ΣΤΡΑΤΟΥ από την πολιτική του ηγεσία! ΕΛΕΟΣ πια. Κύριε Χαρδαβέλα, άθελά σας, θέλω να πιστεύω, προωθείτε τα στοχευμένα αυτά σκοτεινά μηνύματα στον Ελληνικό Λαό με προφανή τα στοιχεία της διαστρέβλωσης.
Μήπως, λέω μήπως, θα ήταν πιό σώφρωνη σκέψη η επανεξέταση των στοιχείων της ''συνομιλίας'' απο την άκρως αντίθετη πλευρά; Μήπως, γνωρίζοντας από ''πρώτο χέρι'' η αμερικάμικη πλευρά την απόλυτη ισχύ στον αέρα της ελληνικής ΠΑ (ΚΆΤΙ ΜΉ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ), άλλαξε άρδην τα δεδομένα στο θέατρο επιχειρήσεων με ανάποδα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα; Τόσο για τα ''οφέλη'' των αμερικανών αλλά όσο και για των τούρκων στο Αιγαίο; Γιαυτό προτιμήθηκε, με τη γνωστή συγκατάβαση των τότε πολιτικών μας, η αναβολή αυτών των σχεδίων; Ή καλύτερα, για να έρθουμε και στις μέρες μας, η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΎ υλοποίησης της ''συνεκμετάλευσης'' (χωρίς εμάς)στο ΑΙΓΑΙΟ; 

Gerasimos
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου