ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Βενιζέλε, οι κατάρες των ψυχών που ΕΣΥ ΈΔΙΩΞΕΣ απʼ αυτόν τον κόσμο , ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΆΘΛΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΌ , οι κατάρες μανάδων και ορφανών παιδιών, θα πέσουν πάνω σε σένα και στα παιδιά σου ...να το ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!





Βενιζέλε, οι κατάρες των ψυχών που ΕΣΥ ΈΔΙΩΞΕΣ απ' αυτόν τον κόσμο , ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΆΘΛΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΌ , οι κατάρες μανάδων και ορφανών παιδιών, θα πέσουν πάνω σε σένα και στα παιδιά σου ...να το ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!

Ρε τυραννόσαυρε Βενιζέλο, έκανες εσύ νόμο αν δεν έχω να σου πληρώσω το παράνομο χαράτσι για το σπίτι μου,που ΕΓΩ αγόρασα και πληρώνω μια ζωή το στεγαστικό δάνειο, υπέγραψες ΕΣΥ παλιοφασίστα να μου πάρουν ότι έχω στο όνομα μου οι εφοριακοί;

 Ρε όρθιο κτήνος ,βρε παλιάνθρωπε ελεεινέ αν δεν έχει ο κάθε άνθρωπος ούτε για τα άκρως απαραίτητα για τη επιβίωσή του λόγω ανεργίας που ΕΣΥ την δημιούργησες μαζί με τον αρχιερέα της προδοσίας αμερικανό ΓΑΠ,και τον ποντικομούρη Παπακωνσταντίνου, που θα βρει ρε παλιάνθρωπε να σου τ' ακουμπήσει ,για να έχεις εσύ  και η Συμμορία σου να μασάτε;;

Που να πάει,   βρε αλήτη  να να βρει λεφτά ένας φουκαράς ,να κλέψει;
Tι να κάνει;; 
Για δείξε μας εσύ τυραννόσαυρε πως, και με ποιο τρόπο μπορεί ο άνεργος, ο χαμηλόμισθος, να σου πληρώσει το χαράτσι που εσύ θέλεις  και απαιτείς;; Τι του μένει λοιπόν; ΕΣΥ του έχεις αφήσει  δυο επιλογές η μια είναι ο κορυδαλλός , και η άλλη είναι η αυτοκτονία .Πάνω από 3.000 χιλιάδες Έλληνες σκότωσες  βρωμοφασίστα με τα ίδια σου τα χέρια ,με τους νόμους που η δική ανώμαλη γκλάβα  κατέβασε ! 
Νόμοι παρόλογοι  που εσύ νομοθέτησες και υπέγραψες ....



Δικοί σου είναι οι νόμοι δολοφόνοι Βενιζέλε, τα χέρια σου τα έχεις βάψει με αίμα !
Είσαι ο μεγαλύτερος δολοφόνος της  ανθρωπότητας.3.000 άνθρωποι σκότωσες,  μια ολόκληρη πολιτεία, ξεκλήρισες 3.000 έλληνες αυτό δεν έγινε ποτέ εν καιρό ειρήνης δεν υπάρχει πολιτικός  εγκληματίας που να έχει αφαιρέσει 3.οοο χιλιάδες ψυχές ! 

Αυτές οι ψυχές ζητούν εκδίκηση, ζητούν το αίμα τους πίσω. Βενιζέλε , καθώς καταλαβαίνεις  δεν είναι μόνο οι 3χιλιάδες  άνθρωποι που πήρες στο λαιμό σου ,γιατί  οι περισσότεροι από αυτούς άφησαν πίσω τους ορφανά παιδιά, διέλυσες ολόκληρες οικογένειες  ΕΣΥ  τους σκότωσες ,γιατί γι αυτές τις οικογένειες που βιώνουν τις εγκληματικές σου πράξεις τους κατάστρεψες τη ζωή, είναι ζωντανοί-νεκροί οι απομείναντες σε κάθε σπίτι αυτόχειρα 

.Και να σου το πω κι αλλιώς μπας και καταλάβεις τι έχεις κάνει ...Αν σκοτωθεί η γυναίκα σου, η το παιδί  σου αν κάποιος  τρομοκράτης -δολοφόνος τους δώσει το όπλο και τους αναγκάσει τον θάνατο, δε νομίζω να συνεχίσεις να ζεις  εσύ όπως πριν το μοιραίο... οπότε  καθώς καταλαβαίνεις είσαι ο μεγαλύτερος δολοφόνος που πέρασε ποτέ απ'αυτόν τον τόπο.

Και μετά  απ'όλα αυτά έρχεσαι ξεδιάντροπα ως Φασίστας Τύραννος, και ζητάς να σε ψηφίσουν τα θύματα σου!

ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ;; ΝΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ  ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ !!
Οι κατάρες των ψυχών που ΕΣΥ ΈΔΙΩΞΕΣ απ' αυτόν τον κόσμο , ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΆΘΛΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΌ , οι κατάρες  μανάδων και ορφανών παιδιών, θα πέσουν πάνω σε σένα και στα παιδιά σου ...να το ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!

Αγανακτισμένος πολίτης.





Πηγή oxafies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου