ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΑΓΚΑ: "ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ"!

Απίστευτες καταγγελίες έκανε στην σημερινή του εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας στον RealFM που ενδεχομένως να σταματήσουν μετά τις εκλογές… Αποκάλυψε ότι δέχεται προειδοποιήσεις από επιχειρηματίες να ρίξει τους τόνους, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα στην ρευστότητα του σταθμού. 
Δεν έμεινε όμως εκεί και κατήγγειλε επώνυμα τον Αντώνη Σαμαρά ότι έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη και αυτός και οι συνεργάτες του ή να χαμηλώσει ο Γιώργος Τράγκας τους τόνους και την κριτική τού ή να απομακρυνθεί από τα μικρόφωνα του Real αλλά και στο Extra! Παρόμοια πίεση ασκούσε όπως είπε και ο Παπανδρέου, ο οποίος έβαζε υπουργούς και συνεργάτες του να τον εκβιάζουν… Το θέμα όμως χοντραίνει καθώς, όπως είπε ο ίδιος ο Τράγκας έχει προωθήσει σε συμβολαιογράφο ηχητικά ντοκουμέντα… Κι ο νοών νοήτω!
                 

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, έτσι  νομίζετε πως θα κερδίσετε την ψήφο του λαού; Με τραμπουκισμούς και απειλές σε όσους σας ξεβρακώνουν;

Εμείς δεν συμφωνούμε σε όλα με τον Τράγκα, αλλά του αναγνωρίζουμε πως δεν έκανε κωλοτούμπα μαζί με τους προδότες μνημονιολάγνους της Νδ και το πλήρωσε, απομακρυνόμενος από τα "μεγάλα" Μμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου