ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Βίντεο με δηλώσεις όπου η πολιτική παράνοια βρίσκεται στο μεγαλείο της !!!

Άρχισαν πλέον να παραδέχονται και οι “κηπουροί” του ΓΑΠ, ότι το 2009 δεν γνωρίζαν τί έκαναν, κυβερνούσαν τον τόπο χωρίς κυβερνητικό πρόγραμμα, χωρίς "μπούσουλα", χωρίς να γνωρίζουν τί γινόταν....“δεν ήξερε το ΠΑΣΟΚ τί έκανε ...” δηλώνει δημόσια με πολιτική ομολογία “ΣΟΚ”, ο κ. Σηφουνάκης στο βίντεο.

Έβαλαν το “χαράτσι” στον Ελληνικό λαό, και κατόπιν το μοίρασαν στίς ασθενέστερες τάξεις του, τον Δεκέμβριο του 2009, κατά τα λεχθέντα του κ. Σηφουνάκη, και αυτό, το θεωρεί πολιτική, πολύ περισσότερο σοσιαλιστική σύλληψη και εφαρμογή, και επιχειρηματολογεί μετά μανίας επ`αυτού.

Την πολιτική εξαπάτησης του Ελληνικού λαού, τα "εγκλήματα" όπως οι ίδιοι τα χαρακτηρίσαν (Βάσω Παπανδρέου, Χρυσοχοίδης, κτλ), τώρα την βαφτίζουν "δεν γνωρίζαμε, δεν είδαμε, δέν ξέραμε ..."

Εμείς, ο απλός πολίτης, απλά παρακολουθούμε την πολιτική σκέψη και τόν πολιτικό σχεδιασμό του ανδρός, του ΓΑΠ και των παρ’αυτώ, τον άνθρωπο ή μάλλον τούς ανθρώπους, οι οποίοι χωρίς αιδώ, ανερυθρίαστα με σοκαριστικές και αφοπλιστικές ομολογουμένως, θα έλεγα, δημόσιες παραδοχές της πολιτικής τους ανεπάρκειας, εκτιμούν και αναζητούν, περιφέροντας τον δημόσιο λόγο τους, πλέον τον οίκτο, όχι την ψήφο μας.

Φαίνεται ότι ξεχνούν ή κάνουν ότι ξεχνούν, τα πεπραγμένα τους, τα εγκλήματά τους, είς βάρος του Έλληνα πολίτη, την κατάντια στην οποία μας έφερε η επαίσχυντη πολιτική των “πελατών” όχι των πολιτών, της διαχείρισης της εξουσίας ώς αυτοσκοπός τους, χωρίς κανένα πολιτικό χαρακτηριστικό, χωρίς καμμία επαφή με κάθε τί "σοσιαλιστικό" ή τουλάχιστον δημοκρατικά κοινωνικό, με μοναδικό στόχο την προσωπική τους επιβίωση.

Και η "ανεπάρκεια", η προσεκτικά καλυμμένη ημιμάθεια, έχει τα όριά της.

Ας τούς κρίνει ο λαός !!!

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου