ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 14.000 ευρώ ξόδεψε ο Γιωργάκης για τα ποδήλατα!



Την ώρα που η Ελλάδα πεινάει, την ώρα που το μέλλον χιλιάδων Ελλήνων χάνεται, ο πρώην πρωθυπουργός αγοράζει...
ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ!
Απίστευτο!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στο αγαπημένο του ποδηλατάδικο και αγόρασε 2 ποδήλατα γνωστής μάρκας με ανθρακονήματα που το καθένα κοστίζει 7.000 ευρώ….
Οι βόλτες του και οι ποδηλατάδες του συνεχίζουν να είναι προτεραιότητα στην ζωή του και αυτήν του την συνήθεια δεν φαίνεται να μπορεί να του την αλλάξει κανείς .
Στη ζωή όμως του πρώην πρωθυπουργού μπήκε και άλλου είδους γυμναστική αυτές τις μέρες την ώρα που τα σκληρά γυμνάσια γονατίζουν τον ελληνικό λαό .
Την ώρα που αυτός φροντίζει για την διασκέδαση του, οι Έλληνες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην!
Μηχανήματα γυμναστικής TRX με ιμάντες που δυναμώνουν το σώμα και ειδικά του ραχιαίους χρησιμοποιεί πια ο πρώην πρωθυπουργός , που είναι η τελευταία λέξη της μόδας στην Αμερική. Η εκγύμναση σε αυτά τα μηχανήματα την ώρα κοστίζει 80 ευρώ . Δηλαδή όσο μπορεί να κοστίζουν περίπου τα ψώνια μιας οικογένειας στο σούπερ μάρκετ για μια εβδομάδα.
Δε ντρέπεται; Καθόλου τσίπα πια;
Το προηγούμενο Σάββατο έκανε λόγο για πατριδολατρία! Έτσι λειτουργούν όσοι αγαπούν την Πατρίδα; Προκαλώντας λυσσαλέα οργή στο λαϊκό αίσθημα;
Αντί να δώσεις χρήματα για να σωθεί η χώρα μας, αντί να επιβάλλεις τις μειώσεις μισθών σε όλους τους βουλευτές ανεξαιρέτως παίζεις με τα ποδήλατα…
Ήμαρτον πια! Σεβαστείτε μας επιτέλους!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου