ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Οµοσπονδιακή Δηµοκρατία της Γερµανίας: ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ ;

Χρειάσθηκα χρόνο να διαβάσω την πολυσέλιδη μελέτη της Βενετίας Κάντζια ,κάτι το οποίο ευελπιστώ ότι θα κάνετε και εσείς .

Διαπραγματεύεται το θέμα της Γερμανίας ως  Κράτους-Εταιρείας και των σχεδίων που αυτή εξυπηρετεί καθώς και ποίοι κρύβονται πίσω από αυτήν  κάτι που και λόγω της επικαιρότητας ως θέμα ανάγνωσης είναι ελκυστικό ..και για να κεντρίσω το ενδιαφέρον σας ακόμα περισσότερο σας παραθέτω απόσπασμα από το τέλος της μελέτης και στη συνέχεια σε scribd  όλη την μελέτη.

Τώρα, στο τέλος αυτής της µικρής µελέτης, σκέφτοµαι τι ερωτήσεις θα πρέπει να απευθύνουµε στην  «αρχηγό» της επιχείρησης διάλυσης της Ελλάδας, τους «υπαρχηγούς» της κκ. Σόϊµπλε, Βέστερβελε, Ράιχενµπαχκαι Σία. Αλλά και το κεντρικό µαφιόζικο κονκλάβιο της Ε.Ε. µε τα δικά του άνοµα και βρώµικα σχέδια κρυµµένα πίσω από τη δήθεν σιδηράαρχηγίνα του Βερολίνου. Μια άσηµη, άχρωµη, ψυχρή και αδίστακτη κυρία, που δεν διστάζει να εκτελεί εντολές των φιλικών της κέντρων,συγκροτηµάτων και λεσχών σε βάρος ακόµη και της ίδιας της πατρίδας της και του λαού της. 

Και βέβαια, ας αναρωτιόµαστε, όταν στρώνουµε τα κόκκινα χαλιά στους «υψηλούς» φιλοξενούµενούς  µας, αν µας έρχονται ως εκπρόσωποι µιας ανύπαρκτης χώρας που ψευδώς και παραπλανητικώς την ονοµάζουν  Οµοσπονδιακή  Δηµοκρατία της Γερµανίας ή της υπαρκτής Ε.Π.Ε. µε το ίδιο όνοµα και έδρα την Φρανκφούρτη… Και αν θέλουµε να µας καταντήσουν και εµάς έτσι… 

Την Ελλάδα, µωρέ, µια Ε.Π.Ε., το συνειδητοποιούµε; Βέβαια, µε όσα λίγα παραθέσαµε, συλλογιζόµαστε την κίτρινη προπαγάνδα που οργιάζει και από τη γερµανική και από την ελληνική πλευρά και θέλει να παίξει τους δύο λαούς, τον ένα εναντίον του άλλου.Το µισητό και πολύ νωπό στη µνήµη µας παρελθόν της ναζιστικής Γερµανίας, η σηµερινή άνοµη κατάσταση που ισχύει εκεί, ο άγαρµπος και κακός ρόλος που παίζει η αρχηγίνα τους στοιχειοθετούν και δικαιώνουν πράγµατι την εµφάνιση ενός 4ουΡάιχ µε έδρα το Βερολίνο; Σκεφτήκαµε µήπως γι’ αυτό επίτηδες µας αφήνουν να εκτονώνουµε την οργή και τον θυµό µας πάνω τους, αφού αυτό το 4οΡάιχ δεν µπορεί παρά να έχει ως κέντρο του τις Βρυξέλλες, εκεί όπου η αδίστακτη τοκογλυφική µαφία και τα µεγάλα συγκροτήµατα ανενόχλητοι προετοιµάζουν την πιο στυγνή και βάρβαρη δικτατορία που ονειρεύονται για ολόκληρη την Ευρώπη;

 Και βολεύει πράγµατι το µένος και την οργή γι’ αυτό το 4οΡάιχ να τα προσλαµβάνει σε αυτό το στάδιο η Γερµανία, για να µπορούν ανενόχλητοι να προετοιµάζονται.Ας καταλήξουµε, όµως, ότι όλα αυτά και το τι θα κάνουµε µαζί τους θα πρέπει να τα αποφασίσουµε όλοι µαζί. Όπως και όλοι µαζί ν’αποφασίσουµε για το πώς θα διεκδικήσουµε τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώµατά µας. Έστω και σε αυτό το ελεγχόµενο και κουτσό Διεθνές Δικαστήριο που έχει ταχθεί να τα προστατεύει. Ίσως και αυτό, ποιος ξέρει, µπροστά στην αποφασιστικότητα των αφυπνισµένων λαών να συνειδητοποιήσει ότι για το καλό τους πλέον δεν τους παίρνει τίποτα άλλο από το να συνταχτούν και αυτοί µαζί µας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου