ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΙΚΟΣ: "Η ΦΟΥΣΤΑ"... ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ: "ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ"



Ο
 «Γερμανός» φούστης υπουργός εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλε, ανέλαβε τα καθήκοντα του ΥΠΕΞ Γερμανίας στις 28 Οκτωβρίου 2009.

Εδώ βλέπουμε τον  ψευδοΓερμανό υπουργό Εξωτερικών δρ Γκουίντο Βεστερβέλε, να φοράει το εβραϊκό yarmulka των ορίτζιναλ Εβραίων (σαν τον Τζεφρι κακή του ώρα), στην Αίθουσα των «Αναμνήσεων» στο Γιαντ Βασέμ Μνημείο του «Ολοκαυτώματος». Εκεί, ο κινούμενος πάντα με την όπισθεν Γκουίντο (με ή χωρίς σκουφάκι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία), κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των όσων ισχυρίζονται οι Εβραίοι. Είναι 23 Νοεμβρίου 2009 στην Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ. Ο Βεστερβέλ, επισκέφθηκε επίσης το Μουσείο Ιστορίας του «Ολοκαυτώματος» και το «μνημείο του Παιδιού» (δεν ξέρω τι είναι πάλι αυτό – δεύτερο ολοκαύτωμα????), όπως κάνει κάθε σωστός Εβραίος, μόλις αναλαμβάνει ύψιστο πολιτικό αξίωμα σε άλλη χώρα.
 
Μόλις έχει συμπληρώσει 24 μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του (28 Οκτωβρίου 2009) και η πρώτη του φροντίδα είναι, να επισκεφθεί τα θρησκευτικά σύμβολα του Ισραήλ, για να δείξει πόσο πιστός φούστης είναι.
  
Ναι ο φούστης Γκουίντο Βεστερβέλε, ΥΠΕΞ της Γερμανίας, είναι παντρεμένος με τον επίσης φούστη Michael Mronz, αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει παιδιά, αλλά προσπαθούν. 

Αν χρειαστεί θα βάλουν και χαρτάκια με τάματα στο Γιαντ Βασέμ και στο τείχος των κουνιστών δακρύων, αν εμφανιστούν δημόσια μαζί στο Ισραήλ, ως οπισθοδρομική κομπανία. Μια φήμη, ότι ήθελε να παντρευτεί και τον Τζέφρι, με δεύτερο γάμο, δεν κατέστι δυνατόν να επιβεβαιωθεί..

1 σχόλιο:

  1. ποσο χρονων εισαι; γιατι δεν παιζεις με το πουλακι σου αντι να κουτσομπολευεις ως κατινα τα κρεβατια των αλλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή