ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Share 15 Η υποκρισία των γειτόνων μας είναι ανεξάντλητη. Αυτή τη φορά προσβλήθηκαν με τη Σερβία καθώς σε φιλικό αγώνα χάντμπολ μεταξύ των δύο χωρών οι Σέρβοι ύψωσαν ελληνική σημαία ενώ τα ΜΜΕ έκαναν το "λάθος" να αναφερθούν στα Σκόπια ως FYROM. Συγκεκριμένα από το ΜΙΝΑ διαβάζουμε τα.... εξής φαιδρά: "Η Σερβία δεν χά



Η υποκρισία των γειτόνων μας είναι ανεξάντλητη. Αυτή τη φορά προσβλήθηκαν με τη Σερβία καθώς σε φιλικό αγώνα χάντμπολ μεταξύ των δύο χωρών οι Σέρβοι ύψωσαν ελληνική σημαία ενώ τα ΜΜΕ έκαναν το "λάθος" να αναφερθούν στα Σκόπια ως FYROM.
Συγκεκριμένα από το ΜΙΝΑ διαβάζουμε τα....

εξής φαιδρά: "Η Σερβία δεν χάνει ευκαιρία να προσβάλει τη Μακεδονία (sic)" Τα Σερβικά κρατικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν συχνά πυκνά να προσβάλλουν τη Μακεδονία (sic). Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χάντμπολ μεταξύ της Σερβίας και της Μακεδονίας (sic).
Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας φιλικός αγώνας, οι Σέρβοι φάνηκαν να φοβούνται την Μακεδονική (sic) ομάδα χάντμπολ, και έτσι οι οικοδεσπότες τοποθέτησαν μια μεγάλη ελληνική σημαία μέσα στο στάδιο, ενώ τα κρατικά μέσα ενημέρωσης τους χρησιμοποίησαν το ακρωνύμιο" (σ.σ. FYROM)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου