ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΗΤΕΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ: "ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ"!


Απίστευτη πρόκληση από τον "τελάλη" της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο:


Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM, ζητάει να ενοικιάσουμε σε ιδιώτες την Ακρόπολη καθώς ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, προκειμένου να έχουμε...έσοδα!!!

Ο καραγκιόζης Βουλευτής, που μαζί με τους συναδέλφους του τρώνε ακόμα με χρυσά κουτάλια από το υστέρημα του ελληνικού λαού, τολμάει να συγκρίνει τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως με τις...Βερσαλίες, όπου οι Γάλλοι έχουν βάλει ιδιώτες και τσουχτερό εισιτήριο 20 ευρώ στην είσοδο!

Ρε πανάσχετε Γιακουμάτε, τι σχέση έχουν τα παλάτια των Φράγκων με τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, όπως είναι η Ακρόπολη, οι Δελφοί, η Ολυμπία, οι Μυκήνες κλπ;

Δηλαδή το κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς ιδιώτες; Ή απλά θέλετε να...φάτε το κατιτίς σας από τους "διαγωνισμούς" που θα προκηρύξετε;

Αν θέλεις Γιακουμάτε να "σώσεις" την Ελλάδα, εσύ και τα υπόλοιπα νεοφιλελεύθερα σταγονίδια, κάντε κάτι πολύ απλό: ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!

Κι επειδή σου αρέσουν οι...πρωτοποριακές ιδέες, προτείνουμε αντί για ενοικίαση των αρχαιολογικών χώρων ΜΑΣ να...νοικιάσουμε εσένα και το υπόλοιπο πολιτικό τσίρκο!

Σίγουρα όλο και κάποιος θα βρεθεί να πληρώσει εισιτήριο για να δει τα καραγκιοζιλίκια σας...!
ΕΠΙΣΗΣ, μην είστε τόσο σίγουροι πως η συγκεκριμένη "άποψη" είναι μόνο του Γιακουμάτου: Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ που τη στηρίζουν, ακόμα και κάποιοι "υπερσουπερπατριώτες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου