ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Βάζουν μπροστά τον ύστατο εκβιασμό




“Να λυπάστε το λαό που δεν επαναστατεί παρά μονάχα αν βρεθεί ο λαιμός του ανάμεσα στο σπαθί και τη πέτρα”
ΧαμίλΓκιμπράν

Τον ύστατο εκβιασμό κατά των Ελλήνων πολιτών να δεχθούν χωρίς αντιδράσεις τη σφαγή των εισοδημάτων τους και την κατάργηση όποιων κεκτημένων έμειναν, βάζει...
μπροστά η Κομισιόν. Μαζί με τον πάντα πρόθυμο κ. Παπαδήμο, επιχειρεί να πιέσει αφόρητα ώστε τα μέτρα να εγκριθούν άμεσα και γι΄αυτό προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση ότι οι δόσεις των δανείων θα δίνονται στην Ελλάδα με τρίμηνη καθυστέρηση.

Έτσι, η δόση του Δεκεμβρίου θα εκταμιευτεί το Μάρτιο, βάζοντας σε περιπέτειες την Ελλάδα. Κι αυτό γιατί η επόμενη δόση 10 δις ευρώ που ήταν να δοθεί μέχρι 10 Μαρτίου μετατίθεται για τον ερχόμενο Ιούνιο.

Που θα βρει η χώρα τα λεφτά να πληρώσει τοκοχρεολύσια ύψους περίπου 15 δις ευρώ;

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Ολιβιέρ Μπειλί άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο νέων καθυστερήσεων σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν πάρει τα μέτρα που την πιέζουν να πάρει.

«Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, αναφερόμενος στην καταβολή των δόσεων του πρώτου πακέτου διάσωσης ύψους 110 δις ευρώ ανά τρεις μήνες. Από το ποσό αυτό, μέχρι στιγμής έχουν εκταμιευθεί 73 δις και απομένουν άλλα 37 δις. «Αν η αποστολή της τρόικας στα μέσα Ιανουαρίου διαπιστώσει ότι υπάρχουν καθυστερήσεις, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την πληρωμή του Μαρτίου», είπε ο Bailly.

Το ερώτημα είναι αν τελικά υπάρχει ελάχιστο όριο αξιοπρέπειας αυτής της χώρας.

Τα δάνεια που υπογράφτηκαν περιέχουν και υποχρεώσεις της δανείστριας, όχι μόνο του δανειζόμενου. Τα επιτόκια είναι υψηλά και αυτοί κερδίζουν από την Ελλάδα. Φανταστείτε ότι η Γερμανία δανείζεται με επιτόκιο 1,3% και δανείζει την Ελλάδα με 5% και πάνω.

Έλεος πια με τους εκβιασμούς. Αν θέλουν μια χώρα υπόδουλη να μας το πουν καθαρά. Κι αν στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι Τσολάκογλου της νέας εποχής, κάποιος πρέπει να αντισταθεί στις απίστευτες αυτές πιέσεις.

Αλήθεια, γιατί να μη συνεχίσουν το σίγουρο και αποδοτικό παιχνίδι του εκβιασμού, όταν δύο χρόνια τώρα αυτό αποδίδει; Οι ίδιοι έφτασαν στο σημείο να παραδέχονται, ότι πουθενά αλλού τέτοια μέτρα δεν θα γίνονταν δεκτά χωρίς αντιδράσεις. Εδώ όχι μόνο γίνονται δεκτά, αλλά δεν υπάρχει και καμμία αντίδραση. Δυστυχώς για μας,για λόγους που έχω γράψει, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τη δύναμη που έχουμε, να τους εξαφανίσουμε πολιτικά και να τους στείλουμε στην καλλίτερη περίπτωση φυλακή, ( γιατί με το έγκλημα που έκαναν εις βάρος μας και εις βάρος της χώρας, υπάρχει και η περίπτωση ” Γουδί”),σε αντίθεση μ’αυτούς που το ξέρουν , το τρέμουν και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, για ν’ αρπάξουν ότι μπορούν και να φύγουν . Αυτό όμως δεν πρέπει να τ’αφήσουμε έτσι, γιατί δεν θα έχουμε μέλλον σαν κοινωνία. Πραγματικά ελπίζω, πως η φτώχεια και ο εξευτελισμός που βιώνουμε, θα μας οδηγήσει στο σημείο που αυτοί τρέμουν…

Το σχέδιο προχωράει κατά γράμμα. Ο νεοταξίτης εγκάθετος συνεχίζει τον όλεθρο που άρχισε ο προκάτοχος ποδηλάτης/κωπηλάτης/μαραθωνοδρόμος. Τώρα πιά είμαστε μόνοι μας χωρίς κανένα ηγέτη για οδηγό. Τα συνδικάτα σίγουρα δεν πείθουν τον λαό, και οι τοπικοί βουλευτές απολαμβάνουν την ένταξή τους στην NWO.
Η ελπίδα πια, βρίσκεται μέσα στον καθένα από εμάς.
Ο Θεός να μας δώσει δύναμη, υγεία, και κουράγιο.
Ο δρόμος αυτός θα είναι μακρύς και επώδυνος.
Ποιός άραγε θα τους δώσει επιτέλους μια Ελληνική απάντηση, τραβώντας τους και ένα κόντρα ξύρισμα;
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην-να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτσον».
Στρατηγός Γεώργιος Καραισκάκης (1782-1827)
Πηγή: ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου