ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Νέα πρόκληση του ανθέλληνα Τζέφρυ Υμνεί τους λαθρομετανάστες και τους ταυτίζει με τους Έλληνες!

Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
    Νομίζαμε ότι χάθηκε, ότι άνοιξε η Γη και τον κατάπιε. Ότι απαλλαχτήκαμε από την αντιαισθητική, ανίκανη και, πάνω απ’ όλα, ανθελληνική του παρουσία. Θεωρήσαμε ότι «θα αράξει» στο Χάρβαρντ «διδάσκοντας» πως καταστρέφεται μια Χώρα. Όμως, επανεμφανίστηκε.
    Ο λόγος για τον Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος επανεμφανίστηκε με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ποιο, άραγε, ήταν το θέμα που διαπραγματεύτηκε ο Τζέφρυ; Μήπως τα 100 χρόνια από τους Βαλκανικούς Πολέμους; Εντάξει, λέμε και κανένα αστείο να περνά η ώρα…
 
    Μήπως τις προσωπικές του ευθύνες για την σημερινή  κατάντια της Χώρας; Μπα, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν, όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από τον ίδιο. Μήπως γιατί νιώθει τύψεις για τα όσα έκανε; Όχι βέβαια, καθώς για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να διαθέτεις φιλότιμο, μια λέξη και – κυρίως – έννοια μοναδικά Ελληνική, την οποία ένας κατά το 25% Έλληνας στην καταγωγή και 0% στην συνείδηση, όπως ο Τζέφρυ δεν μπορεί να διαθέτει.
    Ο Γιωργάκης ασχολείται μόνο με θέματα τα οποία ταυτίζονται με τον (όποιον) εγκέφαλο του, γι’ αυτό άλλωστε το άρθρο του είχε ως θέμα τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Δεν μπορούμε, φυσικά, να γνωρίζουμε αν το άρθρο το έγραψε ο ίδιος ο Τζέφρυ, μιας και η μόνη του αναμφισβήτητη ικανότητα ήταν η πλήρης διάλυση της Χώρας, ή αν λόγω της μειωμένης.. διανοητικής αντίληψης, για την οποία τον κατηγορούν όλο και περισσότεροι πλέον, το έγραψε κάποιος «κηπουρός» του. Από την στιγμή, όμως, που το κατάπτυστο αυτό κείμενο έχει την υπογραφή του, έχει και την ανάλογη ευθύνη για το περιεχόμενο του.
    Ας σχολιάσουμε, λοιπόν, ορισμένα από τα λεγόμενα του. Καταρχάς, είναι ψεύτης όταν μιλά για «δικιά μας Πατρίδα» και αναφέρεται στην Ελλάδα. Δεν είναι Έλληνας στην καταγωγή, πολύ περισσότερο στην συνείδηση, δεν έχει μητρική γλώσσα τα Ελληνικά, μόνο ο ίδιος ξέρει σε ποιον Θεό πιστεύει (αν πιστεύει…), όσο για τα ήθη και τα έθιμα με τα οποία μεγάλωσε, σίγουρα μόνο Ελληνικά δεν ήταν. Θα συμφωνήσουμε ότι «η μετανάστευση και η προσφυγιά, είναι μέρος της Ιστορικής πορείας του Ελληνισμού». Ακριβώς, λοιπόν, επειδή οι Έλληνες ήσαν μετανάστες σε ξένες χώρες και πρόσφυγες ερχόμενοι από πανάρχαια Ελληνικά εδάφη, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αναγκαστούν να ξενιτευτούν και πάλι από τον τόπο τους για να τον παραδώσουν έρμαιο στους λατρεμένους λαθρομετανάστες του Παπανδρέου.
    Στην συνέχεια με απύθμενο θράσος και αναίδεια, για τις οποίες ούτε η ενδεχόμενη ύπαρξη βλακείας αποτελεί δικαιολογία, λέει τα εξής:«Πόσο αστείο ακούγεται αλήθεια, ότι «για όλα φταίνε οι ξένοι». Δηλαδή ο Έλληνας μετανάστης στην Αμερική, τον Καναδά, την Βραζιλία, την Ρωσία, όσοι ζουν στην Γερμανία, στην Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, αυτοί αποτελούν κατά τους ρατσιστές τους φταίχτες, είναι και αυτοί υπαίτιοι οποιασδήποτε οικονομικής δυσπραγίας ή δυσκολίας στις χώρες αυτές. Αυτό υποστηρίζουν ουσιαστικά οι σημερινοί νεοναζί στη χώρα μαςΕπειδή μιλά περί «αστείου» ο ανεκδιήγητος, ανεπρόκοπος και ανεπάγγελτος πρώην πρωθυπουργός (τι κατάντια για τον τόπο…) της Χώρας, εμάς μας ακούγονται ως αστείο, όσο και γελοίο, άσχετα αν κατέληξε στην σημερινή εθνική και λαϊκή τραγωδία, διάφορες εκφράσεις του ίδιου όπως «λεφτά υπάρχουν» και «με πολεμήσανε τα συμφέροντα». Το να ταυτίζει τους τίμιους Έλληνες μεροκαματιάρηδες, οι οποίοι νόμιμα και χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα στις χώρες διαμονής τους πήγαν εκεί για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους, με τον συρφετό των λαθρομεταναστών, που σ΄ ένα μεγάλο ποσοστό σκοτώνουν, βιάζουν, κλέβουν, παίρνουν τις θέσεις εργασίας των Ελλήνων, φέρνουν αρρώστιες, είναι ενδεικτικό του ότι αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο δεν έχει τίποτα το Ελληνικό στην σκέψη και τις πράξεις του, αλλά δείχνει να μισεί αυτόν τον τόπο. Το τι «υποστηρίζουν ουσιαστικά οι σημερινοί νεοναζί στη χώρα μας» δεν μας αφορά, όπως δεν αφορά  και την βρεφονηπιακή πολιτική σκέψη του Τζέφρυ. Αντιθέτως, ξέρουμε πολύ καλά τι υποστηρίζουν ουσιαστικά οι σημερινοί …νεοχαζοί της Χώρας.
    Ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο έχων, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του, «ρευστή εθνική συνείδηση» φτύνει, για μια ακόμη φορά τον Ελληνικό Λαό, του οποίου ποτέ ο ίδιος δεν αποτέλεσε ουσιαστικό μέλος, με το κείμενο αυτό. Αμετανόητος, ανάλγητος και αδίστακτος δείχνει και πάλι ότι δεν είχε τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό να οδηγήσει την Χώρα στο ΔΝΤ και να την καταστρέψει. Ο εισαγγελέας ενός πολύ κοντινού μέλλοντος είναι σίγουρο ότι θα ζητήσει πολλαπλές ευθύνες από τον άεθνο αυτόν πολιτικάντη, ο οποίος μόνο και μόνο λόγω «γονικής παροχής» κατόρθωσε να φτάσει στο αξίωμα του πρωθυπουργού εξευτελίζοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και σοβαρότητας.
Επί του παρόντος, θα τους λέγαμε ότι αφού αγαπά τόσο πολύ τους μετανάστες (όπως και τους ομοφυλόφιλους, τους μάρτυρες του Ιεχωβά, τους σκοπιανούς κλπ – μόνο τους Έλληνες δεν αγαπά…) ας τους πάρει στη βίλα του στο Καστρί για να δοκιμάσει την γλύκα… Επειδή, όμως, και αυτή η οικία πρέπει να αποτελέσει περιουσία του Ελληνικού Λαού, γι’ αυτό καλύτερα να στους στείλουμε πεσκέσι στο «Αμέρικα» για να κάνετε παρέα και να γλιτώσει ο τόπος απ’ όλους σας.
 
 syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου