ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ» ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ (ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ)


Όλοι ασχολήθηκαν με την ανακοίνωση «αλληλεγγύης» του ΣΥΡΙΖΑ (Τμήμα Παιδείας) προς τους αναρχοκομμουνιστές της ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν ήταν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος». Ήταν και οι… σιγανοπαπαδιές του ΚΚΕ, που στα λόγια (τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…) είναι τάχα κατά των κουκουλοφόρων και συχνά αφήνουν υπονοούμενα μέχρι ότι είναι και… αστυνομικοί με πολιτικά, που θέλουν «να δυσφημίσουν το λαϊκό κίνημα». Παραθέτουμε παρακάτω την ανακοίνωση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), της σπουδαστικής οργάνωσης του ΚΚΕ, όπως παρατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΚΕ (902. gr):

«Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την ηγεσία της αστυνομίας για την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων με τη συνοδεία εισαγγελέα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Παρασκευή 28/12. Οι δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου από αμφιθέατρα και αίθουσες διδασκαλίας μέχρι γραφεία καθηγητών και φοιτητικών οργανώσεων. Αυτές οι ενέργειες καθώς και η προπαγάνδα που στήθηκε, στόχο έχει να συνηθίσει ο κόσμος την παρουσία και τη δράση των δυνάμεων καταστολής μέσα στα πανεπιστήμια. Οι σάκοι με τα εμπορεύματα των μικροπωλητών στη σχολή, ο τρόπος που το παρουσίασαν και η προπαγάνδα για την ανάγκη πάταξης του παραεμπορίου είναι προφάσεις. Αν η κυβέρνηση και η αστυνομία ήθελαν να πατάξουν το παραεμπόριο, θα στρέφονταν ενάντια στα κυκλώματα που εισάγουν και διοχετεύουν αυτά τα εμπορεύματα στην αγορά και εκμεταλλεύονται τους μετανάστες μικροπωλητές. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει ότι αυτά που πουλάνε οι μικροπωλητές τα φτιάχνουν μόνοι τους σε δικές τους επιχειρήσεις. Το ότι δεν έχουν καμιά δουλειά μέσα στο πανεπιστήμιο, είναι θέμα που έπρεπε και μπορεί να το λύσουν η διοίκηση και ο φοιτητικός σύλλογος. Το ότι δεν το κάνουν δίνει τροφή για τέτοιους σχεδιασμούς. Κυκλώματα και τυχοδιωκτικές πρακτικές αξιοποιούνται για να ενταθεί η κρατική καταστολή που στόχο έχει τελικά την αγωνιστική δράση, αλλά και να υπηρετήσει γενικότερους σχεδιασμούς στο κέντρο της Αθήνας. Η απροκάλυπτη εισβολή και παραβίαση του ασύλου είναι ενταγμένη στην προσπάθεια της κυβέρνησης να δημιουργήσει το Πανεπιστήμιο Α.Ε., όπου οι αγώνες και η οργάνωση των φοιτητών, των εργαζομένων και των εκπαιδευτικών για δημόσια και δωρεάν σπουδές θα απαγορεύονται και θα χτυπιούνται, ενώ η μόνη φωνή που θα ακούγεται θα είναι αυτή των επιχειρήσεων. Είναι ενταγμένη στην προσπάθεια επιβολής του δόγματος του “νόμου και της τάξης” όπως προπαγανδίζει ο πρωθυπουργός που σημαίνει ακόμα πιο άγρια καταστολή και τρομοκρατία, για να περνάει σαν οδοστρωτήρας η αντιλαϊκή πολιτική. Η ένταση της κρατικής καταστολής πάει χέρι – χέρι με την επίθεση στη ζωή και τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας…»

Ποιο είναι το… μυστικό της δημόσιας κουκουέδικης «αλληλεγγύης» στην αριστερίστικη αλητεία; Όπως παρατηρούμε στη φωτογραφία από τη γιάφκα των παρακρατικών, υπάρχει –μεταξύ των άλλων- ανηρτημένη και μια φωτογραφία του «πατερούλη» Στάλιν (στο βάθος, πάνω από τον σταθερό υπολογιστή), σαφές δείγμα ότι αυτά περί «αναρχικών», «αυτόνομων» κ.α. είναι μπούρδες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοιοι. Τους αποκαλούν έτσι για να μη χρεώνονται την κακοποιό δράση τους τα επίσημα κόμματα της αριστεράς και εκτίθενται στα μάτια του κόσμου. Υπάρχουν μόνο «αναρχοκομμουνιστές», δηλαδή αριστεριστές, που είναι η ομάδα κρούσης του παρακράτους της «όλης» αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, κάποτε και του ΠΑΣΟΚ), για τις βρώμικες δουλειές! Αυτή είναι η αλήθεια! 


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου