ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Καθηγήτρια αποσπάστηκε στο γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένου και... ...στο έλεος οι μαθητές!

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να... ευαγγελίζεται άλλα ήθη στην πολιτική ζωή της χώρας, αλλά στην πράξη μάλλον ευθυγραμμίζεται με παλαιοκομματικές συμπεριφορές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόσπαση εκπαιδευτικού στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Αλέξη Τσίπρα και από εκεί σε
γραφείο βουλευτή του, από επαγγελματική σχολή δήμου της Αττικής, με αποτέλεσμα οι μαθητές
του εν λόγω ΕΠΑΣ να μείνουν λίγο μετά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους χωρίς καθηγήτρια!
 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία των μαθητών του τμήματος «Βοηθοί-Φυσικοθεραπευτών» της ΕΠΑΣ Ζωγράφου, που έφθασε στα "παραπολιτικά" «η κυρία Ζ. Ν (νοσηλεύτρια ΠΕ18) εμφανίστηκε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς για να μας δηλώσει περιχαρής ότι θα αποσπαστεί στο ΣΥΡΙΖΑ- στο γραφείο του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου». «Και πράγματι. Πήρε την πληθωρική της κορμοστασιά και την “έκανε” και έτσι δύο μήνες εμείς των παραϊατρικών τμημάτων μείναμε χωρίς τα μαθήματα αυτής της ειδικότητας», επισημαίνουν αιχμηρά οι σπουδαστές του ΕΠΑΣ Ζωγράφου στην καταγγελία τους και καταλήγουν: «Δεν θα το λειτουργήσουμε φέτος το τμήμα! Θα ξαναφοιτήσουμε του χρόνου».


Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη σχολή που ιδρύθηκε το 1975, συμμετείχε το 1992 στον πανελλήνιο διαγωνισμό περιβαλλοντικών προγραμμάτων που διοργάνωσε η UNESCO και απέσπασε το πρώτο βραβείο για την εργασία με θέμα: «Ρύπανση της ατμόσφαιρας», εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στην Πάφο της Κύπρου.
Parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου