ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Παπαδημούλης: Θα κάνουμε κυβέρνηση με τον Καμμένο...


Τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση κυβερνητικής πλειοψηφίας των αντι-μνημονιακών δυνάμεων όποτε γίνουν βουλευτικές εκλογές, στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία για την Κουμουνδούρου, αποκαλύπτει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με...

συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρείται ένα από τα πλέον έμπειρα και αξιόπιστα στελέχη στη ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου, παραδέχτηκε ότι: «Όποτε κι αν γίνουν εκλογές, με γνώμονα την εντολή του λαού και τη λαϊκή ψήφο, το πρόγραμμά μας και την ανάγκη για αξιόπιστα πρόσωπα στο τιμόνι της χώρας, θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να υπάρξει κυβερνητική πλειοψηφία. Και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να εγγυηθούμε».

Οι δηλώσεις Παπαδημούλη έρχονται σε συνέχεια του πολιτικού «φλερτ» ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», όπως αποτυπώθηκε αυτό τόσο εντός όσο και εκτός του Κοινοβουλίου, με αφορμή την αντίθεση στο Μνημόνιο.

Πρόσφατα μάλιστα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είχε αφήσει να εννοηθεί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ότι θα μπορούσαν να βρεθούν κοινοί τόποι ανάμεσα στα δυο κόμματα, για μετεκλογική συνεργασία, στη βάση της κατάργησης του Μνημονίου.


Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου