ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΙΡΑΝ Έτοιμο να στείλει 20.000 πολιτοφύλακες στη Λωρίδα της Γάζας! – Ασκήσεις ταχείας ανάπτυξης


Είκοσι χιλιάδες μαχητές από παραστρατιωτικές και οργανώσεις πολιτοφυλακής είναι έτοιμο να αναπτύξει το Ιράν στην Λωρίδα της Γάζας! Αυτό αποκάλυψε το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars σε δημοσίευμά του, λέγοντας επιπρόσθετα πως η ετοιμότητα για την ανάπτυξη των δυνάμεων αυτών επιδείχθηκε σε ασκήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Ιράν. Στις ασκήσεις, όπου επιδείχθηκε η ετοιμότητα ταχείας ανάπτυξης των σωμάτων Imam Hussain,, Imam Ali και  Basij.
Παράλληλα και σύμφωνα με τον υποδιοικητή των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν για θέματα επιμόρφωσης και αμυντικής ενημέρωσης ταξίαρχος Massoud Jazzayeri δήλωσε ότι το ηθικό των μαχητών της Χαμάς και των Παλαιστινίων είναι υψηλό ενώ έδωσε λεπτομέρειες για τη δύναμη των μαχητών στην Λωρίδα της Γάζας λέγοντας πως αυτοί ανέρχονται σε 50.000 συν μια δύναμη 5000 μαρτύρων είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε ισραηλινή επέμβαση εάν αυτή επιχειρηθεί στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Ιρανός ταξίαρχος έδωσε επίσης λεπτομέρειες και για τον αριθμό των πυραύλων που εκτόξευσαν μέχρι και εχθές από τις αρχές των εχθροπραξιών οι παλαιστινι9ακές δυνάμεις στο Ισραήλ. Όπως αποκάλυψεοι ταξιαρχίες al-Quds –η στρατιωτική πτέρυγα της παλαιστινιακής οργάνωσης Jihad- εκτόξευσε 107 πυραύλους ενώ οι ταξιαρχίες Ezzedine Al-Qassam –η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς- εκτόξευσε 724 πυραύλους εναντίον ισραηλινών στόχων.
Σε ότι αφορά την αποστολή των 20.000 Ιρανών  εθελοντών πάντως στη Λωρίδα της Γάζας δεν έγινε γνωστό πως θα γίνει αυτή με πια μέσα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου