ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Διαμελισμός και διάθεση της χώρας, δια χειρός... Φούχτελ


Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Γερμανίας για την δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στην Ελλάδα. Για την υλοποίηση όμως ενός τέτοιου σχεδίου, δημιουργίας δηλαδή ανεξάρτητων οικονομικών περιφερειών, οι Γερμανοί γνωρίζουν πως πρέπει να διαθέσουν χρόνο και χρήμα προκειμένου να πλησιάσουν τους κατάλληλους ανθρώπους που κατέχουν τις κατάλληλες θέσεις, στα επίμαχα και άκρως ενδιαφέροντα για την γερμανική οικονομία σημεία - περιφέρειες της Ελλάδας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος έχει τοποθετήσει στην Ελλάδα τον δικό της άνθρωπο, τον κ. Φούχτελ, ο οποίος εδώ και μήνες κινείται σε όλες εκείνες τις περιοχές της Ελλάδας οι οποίες έχουν ειδικό ενδιαφέρον για την Γερμανία.

Ο Χούφτελ ήρθε για να χουφτώσει την δημόσια περιουσία!

Κέρκυρα: Σύμμαχος στο τεράστιο οικονομικό αλισβερίσι... σε βάρος του λαού και της νεολαίας προσέτρεξε η Περιφερειακή αρχή της ΝΔ που συνδιαλέκτηκε για δύο μέρες με τον γερμανό υφυπουργό. Όσα λέει στα δελτία τύπου του ο κ. Περιφερειάρχης είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το κύριο ζήτημα που συζήτησαν ήταν πως θα μεθοδεύσουν και θα πλασάρουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας....

Τα ραντεβού του Φούχτελ

Πραγματοποιήθηκαν (με άγνωστο αποτέλεσμα) επαφές του υφυπουργού του Ομοσπονδιακού υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ (Hans Joachim Fuchtel) με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων του Νοτίου Αιγαίου...

«Είμαστε εδώ για να αναζητήσουμε από κοινού τα εργαλεία και τις διαδικασίες για την υλοποίηση έργων και δράσεων, μακριά από τύπους και τη γραφειοκρατία», είπε ο κ. Φούχτελ, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις απόπειρες παρερμηνείας και παρεξήγησης αυτής (σσ ..!!) της συνεργασίας από μερίδα της κοινωνίας και των μέσων ενημέρωσης ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης... τόνισε :
«Κατ' αρχάς, μπορεί και πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι οι δύο λαοί μπορούν να συζητούν και να συνεργάζονται με ισότιμους όρους και πάντα με σχέσεις αμοιβαιότητας. Αυτό θα γίνει αν συμφωνήσουμε σε μια βασική προϋπόθεση: ότι δύο εταίροι, φίλοι και συνοδοιπόροι στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια συνομιλούν σε πνεύμα εμπιστοσύνης. Ότι στο τραπέζι του διαλόγου δεν βρίσκονται απέναντι ο ισχυρός με τον αδύναμο, ο πλούσιος με τον φτωχό, ο δανειστής με τον οφειλέτη, ο κατακτητής και ο υποδουλωμένος».
(Σημείωση: Ο Χούφτελ βρίσκεται εδώ (ή εκεί) επειδή είναι "ισχυρός, πλούσιος, δανειστής και άρα... ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ!)

Συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Χανς Φούχτελ 24-10-2012

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα όπως η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων και η στήριξη της απασχόλησης.Κυρίως συζητήθηκε η δυνατότητα εργασίας ελλήνων ξενοδοχοϋπαλλήλων κατά την χειμερινή περίοδο στις τουριστικές επιχειρήσεις της Γερμανίας.. (ΣΣ. γελοιότητες! Περισσότερη δουλειά θα έβρισκαν στην... Σαχάρα!) Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα του ιατρικού τουρισμού, τονίζοντας ότι «αποτελεί προτεραιότητα για την Ελλάδα».Και κατέληξε λέγοντας ότι «την επομένη εβδομάδα περιμένουμε να έλθει στην Αθήνα, ο γερμανός υπουργός Υγείας για να συζητήσουμε περαιτέρω το θέμα» (ΣΣ. όλοι οι Γερμανοί "λεπροί" θα εισρεύσουν στην Ελλάδα!)

Φοβερά δύσκολο εγχείρημα οι μεταρρυθμίσεις 13-10-2012

Ο υφυπουργός που έχει χαρακτηριστεί ως εντεταλμένος της Α. Μέρκελ για την Ελλάδα, δηλώνει ότι «η καγκελάριος ενημερώνεται από τον ίδιο με ειδική αναφορά για την εξέλιξη των ελληνογερμανικών σχέσεων μια φορά την εβδομάδα» (σχόλιο: Αυτό έλειπε! Σύστημα!)

Νέους "πρόθυμους" που συνομιλούν με τον... Φούχτελ, καταγγέλλει η ΠΟΕ- ΟΤΑ 29-10-2012

Η νεα λίστα έχεις ως εξής:
1) κ. Φάμελος Σωκράτης, εκπρόσωπος του Δήμου Θέρμης,
2) κ. Αντώνογλου-Κασαβέτης Γεώργιος, Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου,
3) κα Μπότση Σταυρούλα, Δήμαρχος Σουλίου,
4) κα Βρυζίδου Παρασκευή, Δήμαρχος Εορδαίας,
5) κ. Δανιηλίδης Σίμος, Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών,
6) κ. Γεράνης Μιχάλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη,
7) κ. Καργιώτης Τζανής, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρικάλων,
8) κ. Λαμπάκης Ευάγγελος, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης,
9) κ. Μουζάς Δημήτρης, Δήμαρχος Ορεστιάδας,
10) κ. Σαραμάντος Δημήτρης, Δήμαρχος Ωραιόκαστρου,
11) κ. Βαφειάδης Νίκος, Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων-Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Και φυσικά από μια τέτοια πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε να λείψει ο prof. Βούγιας Σπυρίδων
(σχόλιο: και ποιός ξέρει πόσοι άλλοι...)

Ξεχάστε την τρόικα και πάμε για δουλειά, λέει ο Χανς Φούχτελ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου