ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: «θα τους γ…σω όλους, θα χετε νεκρούς ως το βράδυ!» (Βίντεο)

Εκτός εαυτού ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για τη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια. Δείτε τι είπε σε αστυνομικούς (Vid)

Εκτός εαυτού ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για τη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη που είχε στόχο την αποφυγή επεισοδίων εξαιτίας της παρουσίας των βουλευτών του κόμματος και των αντικινητοποιήσεων που διοργανώθηκαν.
"Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, σου δίνω τον λόγο μου θα έχεις" ακούγεται να λέει σε αξιωματικό της Αστυνομίας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
"Θα μηνύσω και τους δύο σας για παράβαση καθήκοντος", αναφέρει .....
απευθυνόμενος στους αστυνομικούς, κατηγορώντας τους πως δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί έτσι εκδήλωση.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή είχε κανονίσει εδώ και ημέρες να κάνει μία νόμιμη πολιτική συγκέντρωση.
"Βλέπουμε απέναντί μας παρακρατικούς με κουκούλες, κράνη. Έχουν προκαλέσει φθορές σε καταστήματα και οχήματα.
Δεν τους ενοχλεί κανείς, δεν έχει συλληφθεί κανείς και το μόνο που κάνει η αστυνομία είναι να παρεμποδίζει την εκδήλωση ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος", σημειώνει, τονίζοντας πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη παρανομία.
"Μιλάμε για παράβαση καθήκοντος και των αστυνομικών αρχών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως. Είναι απαράδεκτο. Μόνο με τη Χρυσή Αυγή συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.
Είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που επιτρέπεται να γίνονται εις βάρος του αντισυγκεντρώσεις επειδή είμαστε η μοναδική πραγματική ελληνική φωνή που λέει την αλήθεια και θα ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο", επισήμανε.


Κασιδιάρης σε αστυνομικούς: Ως το βράδυ θα έχετε... από newsview

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου