ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Σφαγή..Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις τσάκισαν τις εγκληματικές συμμορίες των ισλαμιστών στον Καύκασο..Βίντεο.


Σε σφαγή ισλαμιστών τρομοκρατών και κακοποιών από ρωσικές ειδικές δυνάμεις Spetznaz και ομάδων GRU, εξελίχθηκε η επιχείρηση εκκαθάρισης που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις ασφαλείας σε περιοχές του βόρειου Καυκάσου.

 Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή (ΝΑΚ) της Ρωσίας 49 ισλαμιστές τρομοκράτες μεταξύ των οποίων και τρία ηγετικά στελέχη μαζί με το επιτελείο του σκοτώθηκαν σήμερα στην επιχείρηση που ξεκίνησε μέσα στην νύχτα και στην οποία συμμετείχαν συνολικά 450 μέλη των ειδικών μονάδων.

 "Η συντονισμένη επιχείρηση επέτρεψε να τεθεί τέρμα στη δράση αρκετών αρχηγών συμμοριών, μελών συμμοριών και των συνεργών τους, πλήττοντας σημαντικά το σύστημα στο οποίο επιχειρούσαν", σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής.
Στην επιχείρηση έλαβε μέρος προσωπικό από διάφορες μονάδες όπως το 431 Τάγμα της δύναμης VMF (Spetznaz) που έχουν έχουν μεγάλη πολεμική εμπειρία σε επιχειρήσεις κατά των ανταρτών. Όπως ανέφεραν πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, χρησιμοποιήθηκαν και αερομεταφερόμενες μονάδες, οι οποίες απέκοψαν την διαφυγή των τρομοκρατών στα σύνορα Ινγκουσετία και Νταγκεστάν.

Η σύγκλιση των ρωσικών ειδικών ομάδων έγινε σε ένα φαράγγι, το οποίο αποτέλεσε και τον τάφο των ισλαμιστών, αφου επί τρεις ώρες βάλλονταν από τους Spetznaz, oι οποίοι έκαναν χρήση και βαρέως οπλισμού, όπως φορητούς εκτοξευτές βλημάτων με θερμοβαρικές κεφαλές. Iδού και μία από τις πρόσφατες επιχειρήσεις των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στο Νταγκεστάν που κατέληξαν στην εξόντωση των ισλαμικών τρομοκρατικών ομάδων..


  

the-seven-sins.blogspot.gr..   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου