ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Έχουν γεμίσει την Ελλάδα ναρκωτικά Αλβανοί έμποροι!!

- Η αλβανική αστυνομία περισυνέλεξε χθες 2 τόνους χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνορα!

- Πως φαίνονται οι χασισοφυτείες της Αλβανίας από δορυφόρο

Οι αλβανοί έμποροι ναρκωτικών προσπαθούν με απίθανα μέσα να στείλουν τα ναρκωτικά στην Ελλάδα. Με λεωφορεία, με αυτοκίνητα, πεζοί με μουλάρια και άλλα μέσα, το χασίς της Αλβανίας που προέρχεται κυρίως από το Λαζαράτι (20 χιλιόμετρα από τα σύνορα).  Στα τρία δρομολόγια που εξάρθρωσε χθες η αλβανική αστυνομία, κατασχέθηκαν περίπου 2 τόνοι. Η μεγαλύτερη ποσότητα συνελήφθη στα Σύνορα σε λεωφορείο που προέρχονταν από Κρούγια  με προορισμό την Αθήνα όπου είχε κρύψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάνω από 1,5 τόνο.


Αλβανοί και έλληνες προσπαθούν να το εισάγουν στην Ελλάδα όπου η τιμή του είναι 5 φορές πιο ακριβό. Στην Αλβανία το χασίς πουλιέται 150 ευρώ το κιλό ενώ στην Ελλάδα από 700 μέχρι 1.000 ευρώ το κιλό.

Επιπλέον, στη σύλληψη επτά ατόμων, ηλικίας 17 έως 40 ετών, τα οποία μετέφεραν συνολικά 3,7 τόνους κάνναβης με προορισμό την Ελλάδα, προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση Αργυροκάστρου, σε πέντε διαφορετικές επιχειρήσεις της.
Μάλιστα, σε μία από αυτές τις επιχειρήσεις η αστυνομία κατάσχεσε 1 τόνο κάνναβης μέσα σε βυτιοφόρο στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς.

Το βυτιοφόρο μετέφερε πετρέλαιο, αλλά στο εσωτερικό του είχαν διαμορφωθεί ειδικά διαμερίσματα για τα ναρκωτικά.  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου