ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Παπαδήμος (ξανα)κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία. Πρώτο χτύπημα το χρηματιστήριο, δεύτερο το PSI. Έτσι λήστεψαν τις αποταμιεύσεις του Ελληνικού λαού



Εκλεκτό μέλος της συμμορίας Σημίτη. Τον επανέφεραν ως πρωθυπουργό της χώρας. Φόρτωσε τα “τοξικά” ομόλογα στα ασφαλιστικά ταμεία και έπειτα τα κούρεψε.   Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει για “αδυναμία των ταμείων” και να ξαναθέσει το δίλημμα “πως θα πληρώσουμε συντάξεις”. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.

…και ακόμα αναμένουμε την απάντηση του άλλου φίλου του Σημίτη, του κυρίου Στουρνάρα στην επερώτηση Παυλόπουλου για το πως ομόλογα που κρατούσαν ξένες τράπεζες βρέθηκαν σε χέρια ασφαλιστικών ταμείων, κρατικών τραπεζών, ΝΠΔΔ κλπ. Η προθεσμία εκπνέει σε λίγες ώρες και ακόμα απάντηση δεν έχει δοθεί.

Γιατί; Γιατί η απάντηση θα οδηγήσει με διαδικασίες εξπρές στην δικαιοσύνη μεγαλοτραπεζίτες, διοικητές ασφαλιστικών ταμείων, υπουργούς και πρώην πρωθυπουργούς.

Επίσης θα αναστείλει κάθε ενέργεια εκποίησης Ελληνικών τραπεζικών ιδρυμάτων αφού θα τεκμηριωθεί δόλια απαξίωση μέσω διοικητικών αποφάσεων.

Τότε οι διάφοροι Πανταλάκηδες και Παπαδόπουλοι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ. Αλλιώς θα αντιμετωπίσουν την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

Εντολές από ποιόν;

Μα από τον μέγα μάγιστρο του τραπεζικού συστήματος και φυσικό προιστάμενο τους που παραμένει ακόμα στην θέση του. Προφανώς μέχρι να δει αίμα στους δρόμους…

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου