ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Οι δωσίλογοι της “τρικομματικής αλημούρας” δεν θ’ αντέξουν μετά τον Οκτώβρη …



ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ…
 Η ΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ 

Καταρρέει η δωσίλογη κυβερνητική τρόικα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. (ή ΜΝΗΜ.Α.) υπό το βάρος των αντιλαϊκών εθνοκτόνων και εξουδενωτικών μέτρων που θα πάρει, μετά από απαίτηση των ολίγιστων λογιστάκων της τρόικα των τοκογλύφων.
Είναι ανίκανοι να αντισταθούν στον καθαρό παραλογισμό των  τοκογλύφων δανειστών και πατρώνων τους, να συνεχίζουν να μας δανείζουν για να τους ”εξοφλούμε” τα
παλαιότερα χρέη  διατηρώντας έναν φαύλο κύκλο οικονομικής ασφυξίας μέχρι θανάτου, όπως δείχνει η
οικονομική ανάλυση  από έναν μάλλον συντηρητικό και παλαιότερα μνημονιακό (στις αρχές του πρώτου μνημονίου) οικονομολόγο, τον Γ. Βαρουφάκη.
Είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι αυτοί που έκλεψαν την ψήφο των γερασμένων νεοραγιάδων, με την υπόσχεση της διατήρησής μας στο ευρώ και την προστασία από την “συμμορία της δραχμής”, θα μας οδηγήσουν εντέλει σε μιά άθλια και εξαρτημένη δραχμή, έρμαιο του δολαρίου, για να οδηγήσουν σε κατάρρευση την ευρωζώνη και την ευρώπη σε ενιαία δικτατορική οικομική διαχείρηση, κάνοντας δηλαδή το πρώτο βήμα για την παγκόσμια διακυβέρνηση, που τόσο επιθυμούν.
Οι λαοί της Μεσογείου καλούνται να προτάξουν την ελευθερία τους έναντι των τραπεζοπιστωτών, να μην επιτρέψουν στους “δανειστές” να αγοράζουν τα προϊόντα του μόχθου τους με αέρα κοπανιστό (όπως κάνουν εδώ και πολλές δεκαετίες τώρα ) και να υπαγορεύουν τον τρόπο ζωής των λαών, αλυσσοδένοντάς τους με τα δεσμά της ηλεκτρονικής φυλακής!
Ο καιρός της εξέγερσης είναι κοντά.
Ας ευχηθούμε να είναι αναίμακτη!!!
cretanpatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου