ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Νέο Φιάσκο της ΕΟΕ – Ως MKD τα Σκόπια στην Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων


Θλιβερή επιβεβαίωση όσων φωνάζαμε εδώ και ένα μήνα από το History-Of-Macedonia.com

Με άρθρο στις 4 Ιουλίου είχαμε επιστήσει την προσοχή των αρμοδίων φορέων για τον μεγάλο στόχο των Σκοπιανών. Να αλλάξουν με κάθε τρόπο την ονομασία FYROM, όπως αναγραφόταν η  χώρας τους στην επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το επαναλάβαμε σε άλλο άρθρο στις 19 Ιουλίου, όταν και μετά από πιέσεις των Σκοπιανών, η επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων ανάφερε  3 φορές τα Σκόπια σκέτο ως Μακεδονία. Δεν κουνήθηκε φύλλο από την ΕΟΕ και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς.
Σήμερα λοιπόν και μετά τις νέες πιέσεις των Σκοπιανών η επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων από σήμερα έπαψε να αναφέρει τα Σκόπια ως FYROM και τα αναφέρει πλέον ως MKD.

Οι αναφορές των χωρών στην ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων ΠΡΙΝ:

london2012 Νέο Φιάσκο της ΕΟΕ   Ως MKD τα Σκόπια στην Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων

και οι αναφορές των χωρών στην Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων ΤΩΡΑ

mkd olympiakoi agones Νέο Φιάσκο της ΕΟΕ   Ως MKD τα Σκόπια στην Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων

Να σημειώσουμε πως το MKD είναι συντετμημένη ονομασία κατοχυρωμένη από τη ΔΟΕ και τα πράγματα πλέον γίνονται εξαιρετικά δύσκολα.
Μπορεί bloggers να είχαν αντιληφθεί τι περίπου θα γινότανε και να προειδοποίησαν έγκαιρα, αλλά οι αρμόδιοι φορείς πιάστηκαν για μία ακόμα φορά στον ύπνο.
Αρκούσε όλον αυτόν τον καιρό, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να έχει προνοήσει και επικοινωνόντας με τους υπεύθυνους της Ιστοσελίδας να  εξασφάλίζε πως στην Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων θα παρέμεινε το FYROM πριν σημειωθεί φιάσκο όπως το σημερινό. Δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Τα Σκοπιανά ΜΜΕ έχουν  ήδη αρχίσει – και δικαιολογημένα – τα πανηγύρια. Εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου όταν θα μπαίνουν από σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα θα αντικρίζουν η ΠΓΔΜ να αναφέρεται ως MKD.
Με την χαρακτηριστική ανικανότητα των αρμοδίων φορέων δεν θα μας κάνει πλέον καμία εντύπωση αν κάποια στιγμή μέχρι την λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η  Ιστοσελίδα του Λονδίνου 2012 τους ονομάσει σκέτο Macedonia.

Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου