ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Στο “Έθνος” τον αφανισμό του Ελληνισμού τον έχουν για καλό!!


Το δημογραφικό πρόβλημα... λύνεται με τις γεννήσεις των αλλοδαπών!

Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων με την ταυτόχρονη εισροή λαθρομεταναστών και ο πολλαπλασιασμός τους με γεωμετρικούς ρυθμούς οδηγούν μαθηματικά...στον αφανισμό του ελληνικού γένους, ένα μείζον εθνικό ζήτημα το οποίο έχει επισημάνει η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες. Οι αριστεροπροοδευτικοί όμως βρήκαν τη λύση: Ας αφελληνιστούμε και να παραδώσουμε τη χώρα στους Αλβανούς και τους λοιπούς λαθρομετανάστες!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Έθνους": "Οι μετανάστες «σβήνουν» την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Σημαντική για την αύξηση του πληθυσμού στην Ελλάδα είναι η συμβολή των αλλοδαπών. "Αλβανοί και άτομα από την πρώην Σοβιετική Ένωση έρχονται και κάνουν οικογένεια τονίζει ο καθηγητής Β. Κοτζαμάνης. Αν δεν υπήρχαν οι αλλοδαποί, ο πληθυσμός της χώρας θα μειωνόταν αισθητά και σήμερα ολόκληροι δήμοι της επαρχίας θα είχαν μόνο ηλικιωμένους και ελάχιστους νέους. Αλβανοί και προερχόμενοι από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, καθώς και άτομα από την Ευρωπαϊκή Ενωση, άνδρες και γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας, που σήμερα εκτιμώνται στο 10-11% του γενικού πληθυσμού, συνέβαλαν καθοριστικά στην αύξηση του μόνιμου πληθυσμού σε 1.112.000 άτομα την εικοσαετία 1991-2010.
Οι επιστήμονες δεν είναι σε θέση να διαχωρίσουν τους θανάτους και τις γεννήσεις ανάλογα με την υπηκοότητα, καθώς η Στατιστική Υπηρεσία δεν διαθέτει τέτοια δεδομένα, εκείνο ωστόσο που προκύπτει αβίαστα ως συμπέρασμα είναι πως η αύξηση του ελληνικού πληθυσμού οφείλεται αφενός στην είσοδο μεγάλου αριθμού αλλοδαπών και αφετέρου στο ότι μεταξύ αυτών που εισέρχονται περιλαμβάνονται πολλές γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας, 15-50 χρόνων".

Ας το πάρουν απόφαση τους όλοι αυτοί οι ανθέλληνες πως η ισχυρή Χρυσή Αυγή στην βουλή και την Ελληνική κοινωνία που κάθε μέρα γιγαντώνεται θα δώσει μέχρι τέλους τον Αγώνα για την ανατροπή των δόλιων σχεδίων τους, ώστε να ξανακάνουμε την Ελλάδα Ελληνική!

xryshaygh 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου