ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΣΚΟΠΙΑΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΛΕΕΙ "ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΑ";

Είναι απίστευτο πόσο «σμπρώχνεται» από τα ΜΜΕ ο γιός του Σταύρου Ψυχάρη, που κατεβαίνει υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών με τον Σαμαρά: Μέχρι και ο Άδωνις φιλοξένησε την Μ. Τρίτη στην εκπομπή του στο «Blue-Sky» τον 45χρονο Ψυχάρη και του έκανε τις πιο ανώδυνες ερωτήσεις για να μη πληγωθεί το παλληκάρι. Δύο φορές είπε «η οδό Τσακάλωφ» ο Ανδρέας, χωρίς ο Άδωνις να σπεύσει να τον διορθώσει!.. 


Την Μ. Δευτέρα, ο Ψυχάρης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου («Στάρ») και μας είπε ότι:......1) Ο μπαμπάς του τα καλοκαίρια τον έβαζε να δουλεύει σαν κλητήρας και τηλεφωνητής στο «Βήμα» για να δεί πώς βγαίνει το ψωμί. 2) Στα 20 πήγε και δούλεψε 3 μήνες σαν βοσκός σε ένα αγρόκτημα στο Βισσύ της Γαλλίας, για να μάθει να μιλάει Γαλλικά!.. 3) Μικρός έπαιζε «μήλα» στους δρόμους και δεν τους ενοχλούσε κανένας, τόσο ήσυχη πόλη ήταν τότε η Αθήνα!.. (σ.σ.: Ανδρέα, μη ξεχνάς ότι τότε είχαμε Χούντα και βασίλευε ο Νόμος και η Τάξη, όπως θα σε βεβαιώσει και ο μπαμπάς σου Σταύρος που ήταν κολλητός του Δικτάτορα Μακαρέζου). 4) Η γυναίκα του είναι Γιουγκοσλάβα (sic!), αλλά έγινε Ελληνίδα όταν την παντρεύτηκε πρίν 12 χρόνια. Την γνώρισε όταν υπηρετούσε (1998) στην Πρεσβεία μας στη Λευκωσία και την φλέρταρε επίμονα, διότι εκείνη δεν τον ήθελε. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η γυναίκα του δούλευε στην Κύπρο ως ιδιαιτέρα γραμματεύς σε εταιρεία κι ότι έχει σπουδάσει Γιαπωνέζικη Λογοτεχνία στο Βελιγράδι!.. 

Αφού επισημάνουμε την ανήκουστη αφέλεια του Ανδρέα Ψυχάρη να αποκαλύψει δημοσίως ότι η Γιουγκοσλάβα σύζυγός του δούλευε ως ιδιαιτέρα γραμματεύς Κυπρίου επιχειρηματία, αποκαλύπτουμε γιατί ο γιός του Σταύρου Ψυχάρη απεκάλεσε στην εκπομπή του «Στάρ» τη γυναίκα του «Γιουγκοσλάβα» και όχι Σέρβα: Απλούστατα, διότι η Άνα (με ένα νί) Ψυχάρη είναι “Σκοπιανο-Μακεδόνισσα”, όπως η μαμά του Γιώργου Λιάνη!.. Καθώς, λοιπόν, ο Ανδρέας προορίζεται από τον Σαμαρά ως ο αυριανός υπουργός Εξωτερικών, φαντάζεστε πώς θα διαχειριστεί το πρόβλημα με τα Σκόπια ένας υπουργός που διαθέτει Σκοπιανή σύζυγο και πολύ όμορφη μάλιστα. Ε, ρε γλέντια!

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου