ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πολύ κοντά στη ΝΔ Πλεύρης - Βελόπουλος


Πηδάνε όλοι απο το πλοίο του ΛΑΟΣ που βουλιάζει...ΜΑ ΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ !

«Με το ένα πόδι στη ΝΔ» υποστηρίζουν οι γνωρίζοντεςπρόσωπα και πράγματα στην «πολυκατοικία της Κεντροδεξιάς» ότι βρίσκονται οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης και Κυριάκος Βελόπουλος, ακόμη και ανεξάρτητα από το τι τελικά θα πράξει....
ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. «Θα πάρω απόφαση συνείδησης», ανέφερε...
ο Θανάσης Πλεύρης μιλώντας σήμερα στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σε συνέντευξή του επίσης στο «Ράδιο 9» ο Θ. Πλεύρης δήλωσε: «Υπάρχει ένα μέγιστο διακύβευμα να μην πάρει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μόνο το κομμάτι της οικονομίας, υπάρχει μία τεράστια ατζέντα για τη λαθρομετανάστευση που για εμάς είναι σε κεντρικό επίπεδο και για άλλα εθνικά θέματα στα οποία διαφωνούμε πλήρως. Πρέπει να εκτιμηθεί ιδιαιτέρως αν υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις μιας κεντροδεξιάς παράταξης και θα πρέπει να υλοποιηθεί αυτό».

Όσον αφορά τον Κυριάκο Βελόπουλο, αν και δεν είναι τόσο ολοφάνερες ίσως οι προσωπικές προθέσεις του όσο του Θ. Πλεύρη στις δημόσιες δηλώσεις του, είναι υπέρμαχος της συνεργασίας με τη ΝΔ και της δημιουργίας αντίπαλου πόλου στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την άλλη πλευρά ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης , μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, επέμεινε ότι «εμείς θα κατέβουμε στις εκλογές αυτόνομα. Έχουμε 200.000 ανθρώπους πίσω μας που μας ψήφισαν, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι στις απειλές, τον πόλεμο της λάσπης, στα παραμύθια, στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου