ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Νέα αντιπαράθεση Aστυνομίας, πολιτών με αλλοδαπούς και αντιεξουσιαστές στο ΟΠΑ (βίντεο)

Νέα αντιπαράθεση αστυνομίας με αλλοδαπούς πωλητές παράνομων προϊόντων και αντιεξουσιαστές έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιον Αθηνών αυτή την ώρα.  Ως γνωστό εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν εγκατασταθεί μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου οι αλλοδαποί φυλάττουν το παράνομο εμπόρευμα τους το οποίο «αναπτύσσουν» στο πεζοδρόμιο γύρω από το Πανεπιστήμιο.

Σήμερα για μία ακόμη φορά η Αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τους αλλοδαπούς από την περιοχή. Ακολούθησε έξοδος των αντιεξουσιαστών από το πανεπιστημιακό ίδρυμα και ακολούθησε μάχη επί της Πατησίων την οποία οι αλλοδαποί μαζί με τους αντιεξουσιαστές έκλεισαν με οδοφράγματα.
Ακολούθως οι αστυνομικοί οπισθοχώρησαν κατόπιν εντολών που έλαβαν με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι επιτέθηκαν εναντίον των αλλοδαπών και των αντιεξουσιαστών προστατών τους. Μπροστά στο ενδεχόμενο γενικής σύρραξης η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να χωρίσει τις δύο ομάδες και να μην θρηνήσουμε θύματα αφού και οι δύο πλευρές εκτόξευαν αντικείμενα κατά της άλλης.
Στην συνέχεια οι αλλοδαποί μαζί με τους αντιεξουσιαστές εγκατέλειψαν το πεδίο της μάχης και κλείστηκαν μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μέχρι την απομάκρυνση των Αστυνομικών από την περιοχή.
Ακολουθεί βίντεο από παλαιότερες συγκρούσεις της Αστυνομίας με αλλοδαπούς και αντιεξουσιαστές στην Πατησίων μπροστά από το ΟΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου