ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑ: Ολόκληρη η λίστα των 12.000 CDS που ξεσκεπάζει τη διεθνή κερδοσκοπία!


Tο ΟΛΥΜΠΙΑ αποκαλύπτει ΟΛΗ τη λίστα με τα 12.000 CDS που έπαιξε στην πλάτη της χώρας μας η διεθνής κερδοσκοπία.

Στοιχεία – φωτιά μέσα σε 300 σελίδες που θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.  

Ο διακεκριμένος Δικηγόρος-Διεθνολόγος Γεώργιος Νούλας  και ο Οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας έδωσαν στην δημοσιότητα την λίστα των 12.000 CDS. (Δείτε εδώ το υπόμνημα που κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Κορέα)

Ο τζίρος των CDS είναι ασύλληπτος με τα funds να καλούνται να καταβάλουν έως και ένα τρισεκατομμύριο ευρώ ως ασφάλιστρα κινδύνου για την ενεργοποίηση των CDS!!!

Πρόκειται για καλυμμένα και γυμνά ασφάλιστρα κινδύνου, που  δεν έχουν δει ποτέ ξανά το φως το δημοσιότητας και πίσω από αυτά κρύβονται εκατοντάδες δις ευρώ που αποτελούν ξεκάθαρο προϊόν κερδοσκοπίας, στην πλάτη της ελληνικής οικονομίας. Κυρίως τα γυμνά CDS που κανείς έως τώρα δεν είχε τολμήσει να αγγίξει, αφού πρόκειται για την «ορολογία» της κερδοσκοπίας.

Όπως δήλωσε ο Γεώργιος Νούλας, σε σχετική συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά,  ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του είπε να βγάλει τα πάντα στην επιφάνεια και να καταθέσει όλα τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Τα ελληνικά CDS αφορούν το αξιόχρεο του Ελληνικού Δημοσίου, του Hellenic Securitisation, του Titlos Plc, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΟΣΕ, των ΕΛΠΕ, της ΕΤΕ, της Alpha Bank, της ΑΤΕ, της Eurobank και της Πειραιώς.

Δείτε όλη τη λίστα των 300 σελίδων με τα 12.000 CDS:

Ο Γεώργιος Νούλας συνέχισε στη σχετική δήλωση που έκανε ότι θέτει στην διαπραγματευτική φαρέτρα της ΑΙΡΕΤΗΣ κυβέρνησης (και όχι της υπηρεσιακής) που θα εκλεγεί τους επόμενους δύο μήνες ένα τεράστιο όπλο και καλεί όλους τους Έλληνες να είναι συσπειρωμένοι στον αγώνα για τη διατήρηση των εθνικών και κοινωνικών τους κεκτημένων.

Mάλιστα, αποκάλυψε ότι, εν γνώσει και συναινέσει της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, ελέγχει την νομική στοιχειοθέτηση των Ελληνικών απαιτήσεων για τις Γερμανικές αποζημιώσεις στα πλαίσια του διεθνούς δικαίου και των διακρατικών συμφωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου