ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα ξημέρωσε "Νέα (εποχή) μέρα"

Φωτεινά πρόσωπα μέσα στη τρελή χαρά, τα πρωινά κωλόπαιδα της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ. Ελπίδες για περαιτέρω παραμονή τους και συνέχιση του έργου τους έλαβαν με την ψήφιση της παράνομης κυβέρνησης του άθλιου μνημονίου.
Οι τελευταίοι καταστηματάρχες των Αθηνών δεν μπαίνουν στο κόπο να μετρήσουν τις καταστροφές που υπέστησαν,... καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Το σχέδιο που έλαβαν οι 300 Ελληνόφωνοι απο το εξωτερικό το εκτέλεσαν κατά γράμμα. Το σκυλολόϊ των 300, που είναι εις θέση να βιάσει τα παιδιά του, δυστυχώς Συνέλληνες ηγείται της ένδοξης χώρας μας. καταστρέφοντας τα πάντα.

Οι περισσότεροι από μας λάβαμε μέρος στις καλά στημένες διαδηλώσεις των αληταράδων και στο τέλος αποχωρήσαμε με μια πίκρα.Πίκρα διότι γνωρίζαμε το αποτέλεσμα της νυχτερινής ψηφοφορίας των βαμπίρ.
Γνωρίζαμε ότι δεν σταθήκαμε για ακόμα μια φορά άξιοι συνεχιστές της ιστορίας της Ελλάδος, δεν πολεμήσαμε όσο έπρεπε για το μέλλον των νέων, των παιδιών μας.
Ίσως κάποιοι από μας να σκέφτηκαν ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα, δεν ξέρω.Το σίγουρο είναι ότι στο άμεσο μέλλον οι ύαινες των πληρωμένων δολοφόνων της Ελλάδος θα εντείνουν τα σχέδια εξολόθρευσης του Ελληνικού πληθυσμού. Σ αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έλαχε να υπάρχουμε εμείς σε τούτο τον τόπο, είτε το θέλουμε είτε οχι εμείς είμαστε που καλούμαστε να σώσουμε το έθνος, εμείς είμαστε που πρέπει να συνεχίσουμε την ένδοξη ιστορία μας.
Δεν είναι πρέπον, Έλληνες να φεύγουν στο εξωτερικό για οικονομικούς λόγους τώρα, ακόμα και ο ένας χρειάζεται, εμείς πρέπει να κρατήσουμε τον τόπο, με ποιο σκεπτικό μπορώ να μην συμμετέχω εγώ στην αντίσταση του λαού; Είναι το μόνο εύκολο να την κοπανίσουμε, αλλά αυτά τα χώματα πάντα με αίμα κρατήθηκαν και τώρα έτσι θα κρατηθούν.
Καλούμε και του Έλληνες του εξωτερικού να επαναπατριστούν, η χώρα βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της, είμαστε όλοι υπεύθυνοι.Οι οικονομικοί λόγοι και όμοιοι αυτών δεν είναι δικαιολογία για αυτομόληση, τα χρόνια που θα ζήσουμε είναι λίγα και είναι καθήκον να τα θυσιάσουμε για την πατρίδα,"να χα και τρεις ζωές να έδινα για την Ελλάδα" έλεγαν οι πρόγονοί μας.
Δεν γίνετε να μείνουμε στην ιστορία σαν η χειρότερη γενιά που γνώρισε ποτέ τούτος ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου