ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


ΑΘΗΝΑ 7-1-2012.

Η διάβρωση και η διάλυση της ελληνικής κοινωνίας είναι η ασφαλέστερη οδός για να ολοκληρωθεί η εξαχρείωση του λαού μας και η κατάλυση της Πατρίδος μας. Η εγκατάλειψη και το τελικό αδυνάτισμα των Αρχών και των Παραδόσεων της Πατρίδος μας ισοδυναμεί με το ξεθεμελίωμα των κάστρων που αποτελούν την γραμμή αμύνης του Ελληνικού Έθνους. Το πρώτο και το καλύτερο Κάστρο του Ελληνισμού που οχυρώνει τη Φυλή μας από τα χτυπήματα των κάθε λογής εχθρών μας και εξασφαλίζει τη βιολογική μας συνέχεια και την εθνική μας ταυτότητα είναι αναμφισβήτητα η Ελληνική Οικογένεια. 


Στο πρόσωπο της Ελληνικής Οικογένειας καθρεπτίζονται όλες οι διδαχές και όλα τα προστάγματα της Ράτσας μας. Είναι η αυθεντική διάκριση των ρόλων ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας με την μάνα να είναι η τροφός, η στοργική αγκάλη, ο τρυφερός λόγος γαλήνης και ηρεμίας στο σύζυγο, η πρώτη δασκάλα ήθους και εντιμότητας μα και αγάπης στην οικογενειακό θεσμό για τα παιδιά της. 


Ο πατέρας είναι ο κυνηγός για το ψωμί των δικών του ανθρώπων, ο προστάτης ενάντια σε κάθε απειλή, υπόδειγμα θάρρους και εργατικότητας, δάσκαλος αρετής και τόλμης που βαστάει ελεύθερη και αμόλυντη την οικογένεια σαν και την Πατρίδα του. Και τα παιδιά, οι νεαροί βλαστοί του Ελληνικού Έθνους μαθαίνουν να αγαπούν με πίστη και αφοσίωση τους ανθρώπους που τους ανέστησαν διατηρώντας την οικογένεια ελληνική στο αίμα, στην ψυχή και στην εντιμότητα.

Από τη στιγμή που τα κοράκια της παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας έχουν αποφασίσει να μας κλέψουν την Εθνική μας Γη, αφού αυτή είναι η ουσία των επιθέσεων που δεχόμαστε σε κάθε επίπεδο του πολιτικού μας βίου, δεν τους αρκούν οι προδότες πολιτικάντηδες που έχουν σπείρει ανάμεσά μας σαν ολέθριους οδοστρωτήρες της αξιοπρέπειάς μας. Δεν τους αρκούν φυσικά ούτε οι διάφοροι αντιρατσιστικοί νόμοι μεταλλάξεως της Ελληνικής Φυλής. Προχωρούν στον εκσυγχρονισμό τάχα της ζωής μας και το πρώτο μέλημά τους είναι η εξαφάνιση της Ελληνικής Οικογένειας, γιατί αυτός είναι ο πυρήνας που δίνει ζωή και υπόσταση στην Φυλή μας γεννώντας παράλληλα αντισώματα και αντιστάσεις. 

Η πρώτη απάντηση που δίνει η Ελληνική Οικογένεια απέναντι στην παγκοσμιοποίηση είναι η έννοια της συντροφικότητας και η ανάπτυξη των επόμενων γενεών Ελλήνων μέσα από τους φυσικούς μηχανισμούς αναπαραγωγής. Η Ελληνική Οικογένεια αναπτύσσει την άμιλλα και την αλληλεγγύη ανάμεσα στα μέλη της, τηρώντας παράλληλα την αρμονία και τη συναλληλία ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα, κλείνοντας το δρόμο στην παρερμηνεία των ρόλων και την ηθική εκτροπή. Το κάθε μέλος τηρεί ακέραια τη θέση του μες στην οικογένεια, οι κοινές ευθύνες και αποφάσεις παίρνονται από όλους και οι ανωμαλίες που στρέφονται ενάντια στην αναπαραγωγή και την ανατροφή των νεαρών βλαστών της Φυλής αποκρούονται άμεσα και οριστικά. 

Μια ακόμη απάντηση που δίδει η Ελληνική Οικογένεια είναι η εμμονή της και η προσήλωση στην διατήρηση της ελληνικότητάς της. Η σύζευξη των Ελλήνων μέσα στα όρια της Ελληνικής Φυλής με την ταυτόχρονη διατήρηση των θρησκευτικών μας παραδόσεων είναι μια πατροπαράδοτη βιωματική συνήθεια που έχει κρατήσει όρθια την Ελληνική Οικογένεια και μαζί μ’ αυτήν και το Έθνος ολόκληρο μέσα στις πιο σκοτεινές περιόδους σκλαβιάς. 

Μια τέτοια περίοδο σκλαβιάς βιώνουμε και στις μέρες μας με άλλα όπλα και καταναγκαστικές μεθόδους, όταν μας ζητείται ουσιαστικά να πάψουμε να είμαστε Έλληνες. Το ασφαλέστερο Φρούριο Ελληνικότητας αναμφισβήτητα είναι η οικογένεια. Ειδικότερα όταν προσπαθούν να αμφισβητήσουν οι κήνσορες του πολυπολιτισμού την έννοια της εθνικής ταυτότητας και της φυλετικής συνείδησης, όταν προπηλακίζονται όσοι θέλουν να φτιάξουν ελληνικές και λευκές οικογένειες που θα λαλούν ελληνική γλώσσα και θα κάνουν το σταυρό τους, εμείς τους απαντούμε ότι θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε καθαρές και μόνο ελληνικές οικογένειες. Οικογένειες Πιστές σε Χριστό και Ελλάδα. 

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στέκεται προστάτης και πρόμαχος ακοίμητος της Ελληνικής Οικογένειας. Για εμάς η Ελληνική Οικογένεια νοείται από την σύζευξη ανδρός και γυναικός του Γένους μας αποκρούοντας τόσο τις πανσπερμικές προσμείξεις όσο και την επιβολή τάσεων κιναιδισμού. Ο ρόλος της γυναίκας μέσα στο σπίτι της πρέπει να ενισχύεται με κρατική μέριμνα και πόρους. Και ο ρόλος του πατέρα στην εργασία για την εξασφάλιση ικανού εισοδήματος είναι υποχρέωση πρώτιστη του Εθνικού Κράτους. Η Ελληνική Οικογένεια είναι για τον Εθνικοκοινωνισμό μας ο θεματοφύλακας της διαμορφώσεως ακέραιου ελληνικού χαρακτήρα και ο συνδετικός κρίκος του πολίτη με την Εθνική Πολιτεία. Είναι το πρώτο και καθοριστικό εκπαιδευτήριο πριν από το σχολείο, ο πρώτος στίβος πριν το Στρατιωτικό Πεδίο της Τιμής και το πρώτο εργαστήριο Ελλήνων που χτίζουν με τα δικά τους χέρια το μέλλον τους πριν από την είσοδο στην εργασία. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου