ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ 133.000 ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ: ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 13 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!..



Απίστευτο κι όμως αληθινό: Την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν καθημερινώς γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τα Δάνειά τους, δικαστήριο στην Πάτρα χάρισε δάνειο 133.000 ευρώ σε Αλβανό πρώην λαθρομετανάστη, επειδή έχει τρία παιδιά!.. Και μόνο αυτή η είδηση αποκαλύπτει ότι οι προδότες Πολιτικάντηδες έκαναν την Ελλάδα... Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Μαζοχισμού: Αφήνει τα δικά της παιδιά να αυτοκτονούν και χαρίζει τα δάνεια σε πρώην λαθρομετανάστες!..
Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό (Τρίτη 24 Ιουνίου 2014) της φύλλο η μεγαλύτερη εφημερίδα των Πατρών «Πελοπόννησος», το Δικαστήριο (για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ελλήνων, προφανώς...) αποφάσισε να πληρώνει ο Αλβανός μόλις 13 ευρώ τον μήνα για το Δάνειό του, όπερ σημαίνει ότι θα το ξεπληρώσει σε 10.240 μήνες, δηλαδή σε... 852 χρόνια!..

Δείτε το σχετικό σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και μετά θα καταλάβετε γιατί όλοι όσοι αισθάνονται λιγουλάκι Έλληνες, πρέπει να ψηφίσουν «δαγκωτό» Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου