ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ


syriza2
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Πολλάκις έχουμε αναφέρει και αναλύσει στο παρελθόν το υπαρξιακό δράμα και την καθοριστική κρίση ταυτότητας που ταλανίζουν τους αστούς  κοινωνικούς επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης έχουμε επισημάνει ότι ο αστισμός, η ευμάρεια και η τρυφηλότητα βάσει των οποίων διάγουν τον βίον τους, αποτελεί εμπόδιο στην πίστη τους όσον αφορά τις προλεταριακές αρλούμπες που αναφέρουν και αναμασούν.
Στην προσπάθειά τους λοιπόν να κατευνάσουν και να καταστείλουν την αγωνία που προκύπτει από τον πασιφανή διχασμό προσωπικότητας και αφού δεν δύνανται να αρνηθούν τα προσωπικά τους αγαθά, όπως τα σπίτια στα βόρεια προάστια, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τις σημαντικές καταθέσεις τους σε τράπεζες (εξωτερικού κυρίως) και διεθνείς επενδυτικούς οργανισμούς, προβάλουν προκειμένου να ισορροπήσουν το χάσμα μεταξύ της ταξικής τους θέσης και των ιδεολογικών τους εξαγγελιών μια ακραία και προκλητική άρνηση προς την Πατρίδα και την Φυλή, μια γενικευμένη περιφρόνηση και παραχάραξη της Ιστορικής κληρονομιάς και μια
προσπάθεια κατάργησης των ηθών και εθίμων στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η Ελληνική κοινωνία, αλλά και ο πολιτισμός.
Έτσι λοιπόν εφαρμόζοντας την Λαϊκή ρήση «πριν το βόδι το σκοινί» και επειδή μόνο ως βόδια μπορούν να χαρακτηριστούν άρχισαν από την επομένη κιόλας των Ευρωεκλογών να προβαίνουν σε ανακοινώσεις και εξαγγελίες σχετικά με το τι πρόκειται να πράξουν, τι να διαλύσουν και τι  να ισοπεδώσουν, όταν γίνουν κυβέρνηση.
Μετά λοιπόν την πρόταση του κυρίου Ψαριανού, για κατάργηση του αγιασμού και της προσευχής στα σχολεία, ίσως προτίθενται να αντικαταστήσουν την πρωινή προσευχή με απαγγελία στίχων του κυρίου Τάσου Κουράκη (πλέον πιθανού στη θέση του υπουργού Παιδείας σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) που εξυμνούν το ύψιστο και λυρικό θέμα της «αιδοιολαγνείας». Παραθέτουμε ένα δίστιχο «Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή», μετά την αναφορά για την κατάργηση των ΜΑΤ έτσι ώστε οι προστατευόμενες από το κοινοβουλευτικό σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ ακροαριστερές τρομοκρατικές ομάδες, θα μπορούν να καταστρέφουν και να πυρπολούν την Αθήνα, καθαρά σαν σπορ πλέον αφού δεν θα έχουν απέναντί τους δυνάμεις καταστολής , μετά την πρόταση διαφόρων συνιστωσών για την δημιουργία επιτροπών σε κάθε στρατιωτική μονάδα, οι οποίες θα αποφασίζουν αν πρέπει να εκτελούνται ή όχι, οι εντολές των ανωτέρων, εχθές ανακοινώθηκε και η πρόθεση κατάργησης των Πανελληνίων εξετάσεων και η ελεύθερη πρόσβαση στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ε! Όλου του κόσμου τα προβλήματα είχαμε στην Παιδεία, γι αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα εφαρμόσει  την οριστική λύση.  Ποια είναι; Αφού οι διάφορες φοιτητικές οργανώσεις και κυρίως οι αριστερές μετέτρεψαν τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και θεσμικά αλλά και σαν φυσικούς χώρους σε πορνεία της Τρούμπας, αφού έφθασαν στο σημείο δέκα οκνηροί και φυγόπονοι «επαγγελματίες» φοιτητές να αποφασίζουν πότε οι σχολές θα λειτουργούν και σε ποιούς καθηγητές θα επιτρέπεται να διδάσκουν, αφού τα ιδρύματα μετετράπησαν σε καταφύγιο και αποθηκευτικό χώρο του κάθε παράνομου λαθρομετανάστη που ασκεί λαθρεμπόριο, η Τριτοβάθμια εκπαίδευση επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ με την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια του κάθε τυχάρπαστου και αργόσχολου, θα καταλυθεί εντελώς.  Έτσι λοιπόν θα πάψει να υφίσταται σαν πρόβλημα, αφού η ίδια δεν θα υφίσταται πλέον.
Και να είστε όλοι απόλυτα σίγουροι, ότι θα είμαστε η πρώτη και η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα που δεν θα έχει Τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως ακριβώς και οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Όσο για τα ιδρύματα ως χώροι θα μπορούν πλέον να καταληφθούν νομίμως, για να μην έχει να λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Καραγιάννης και να αποτελέσουν εκτός από αποθηκευτικούς χώρους της πραμάτειας των λαθρομεταναστών (ποιών λαθρομεταναστών πλέον αυτοί θα είναι νόμιμοι και εμείς οι Έλληνες θα είμαστε παράνομοι) «κέντρα εναλλακτικής διανόησης και κουλτούρας» όπως τα διάφορα επιδοτούμενα στέκια του ΣΥΡΙΖΑ στις γειτονιές της Αθήνας, δημόσια υπνωτήρια για το κάθε εντόπιο και αλλοδαπό καραβοτσακισμένο ρεμάλι, καθώς και οπιοποτεία. Το απαραίτητο φυτικό υλικό για την τελευταία δραστηριότητα φαντάζεστε όλοι από πού θα προμηθεύεται. Μα από την Γεωπονική σχολή, καλλιεργημένο με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και παραμέτρους. Τώρα θα πει κάποιος θα κάνουμε ζημιά στους Αλβανούς εισαγωγείς ινδικής κάνναβης, μετανάστες είναι και αυτοί, αλλά εμπρός στο εντόπιο «προϊόν» που θα καλλιεργείται  πλέον επίσημα και επιστημονικά και μάλιστα στους κατάλληλους χώρους, ας πάει στα κομμάτια η «φούντα» με τα εντομοκτόνα.
Και αν όλα αυτά που περιγράφουμε σας φαίνονται υπερβολικά και απίθανα, σας επισημαίνουμε ότι με τους ψυχωτικούς μηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση μόνο υπερβολικά και απίθανα θα συμβούν.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι ορκισμένοι να καταστρέψουν την ήδη αποδεκατισμένη Ελλάδα σε κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο. Το σχέδιο που δεν μπόρεσε να εφαρμόσει ο Ιμπραήμ, δηλαδή τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων και την μετακίνηση στην Χώρα μεγάλου αριθμού φελάχων, με την προοπτική να ριζώσει άλλη φυλή και να λησμονηθεί ακόμη και το όνομά μας, προτίθεται να το πραγματοποιήσει ο κύριος Τσίπρας.
Ήδη εδώ και πολύ καιρό έχει δηλώσει ότι ως πρωθυπουργός θα νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες και θα τους επιτρέψει να φέρουν τις οικογένειές τους. Επίσης το «Πόκεμον» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Γαϊτάνη από το βήμα της Βουλής διακήρυξε ότι οι λαθρομετανάστες για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν αδέλφια (κάτι λέγαμε στην αρχή για άρνηση της Φυλής).
Αλλά όσο υπάρχει το Εθνικιστικό Κίνημα, όσο υπάρχει έστω και ένας από εμάς, τα βδελυρά και χυδαία σχέδια αφανισμού του Ελληνισμού, που θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της κατάλυσης των θεσμών, των ηθών και των εθίμων δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.
Ο νόμιμος κοινοβουλευτικός αγώνας μας εντός του κοινοβουλίου, καθώς και σε κάθε πόλη της Ελλάδας, από γειτονιά σε γειτονιά, από δρομάκι σε δρομάκι, από σπίτι σε σπίτι, θα είναι αδιάκοπος και απτόητος. Δεν θα επιτρέψουμε επ’ ουδενί να μετατραπεί η Πατρίδα μας στο φυλετικό μωσαϊκό,
ή στο πολυπολιτισμικό κοινωνικό μόρφωμα που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η Χώρα που αποτέλεσε το λίκνο του πολιτισμού της ανθρωπότητας σε επαρχία μουσουλμανικής τριτοκοσμικής Χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου