ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ


Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Ιγκόρ Στρέλκόβα, ενα από τα σημεία ελέγχου ασφάλειας κράτησε καμουφλαρισμένους ανθρώπους του ΝΑΤΟ με ξένα διαβατήρια, με τους ισχυρισμούς των μισθοφόρων.

Ο 53-χρονος πολεμιστής από τη "Λεγεώνα των Ξένων" με το παρατσούκλι Δόν Φραντσέσκο Φοντάνα, μιλά με ενθουσιασμό για το πώς κατέρρευσε τα οδοφράγματα των εθνοφρουρών κατά το βάπτισμα του πυρός στα περίχωρα της Μαριούπολης.

"Είμαι εθελοντής, δεν παίρνω χρήματα εδώ. Έχω πληρώσει το εισιτήριο για να έρθω στην Ουκρανία. Αυτή την εμπειρία, την ονειρευόμουν σε όλη μου τη ζωή. 

Δεν υπάρχει περιθώριο για συναισθηματισμούς. Αυτός είναι πόλεμος. Είμαι

εδώ για να σκοτώσω », - λέει ο Φοντάνα.

Ο 37-χρονος Σουηδός Μίκαελ Σκίλτ έλαβε την εντολή του τάγματος της «Αζοφικής», το οποίο υπάγεται στον Υπουργό Εσωτερικών Αβακόφ. Ο Σουηδός σκοπευτής δεν κρύβει τη χαρά του λέγοντας:

"Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, όταν η καρδιά σου χτυπά, αισθάνεται τον αγώνα και ακούς τις σφαίρες να σφυρίζουν γύρω σου βλέπόντας τις καθώς χτυπούν στο έδαφος.

Το γεγονός ότι οι αλλοδαποί πηγαίνουν στην Ουκρανία για να σκοτώσουν για προσωπική τους ευχαρίστηση και είναι έτοιμοι να πληρώσουν οι ίδιοι για αυτό, μας το αναφέρει ένας πρώην υπάλληλος της Αμερικανικής Blackwater (έχουμε αναφερθεί για αυτή την ομάδα στην Αθέατη γνώση)  ο πολίτης Stan Patton. Αναφέρει στο Twitter του:

Χτύπημα με οβιδοβόλα 100 δολάρια
Χτύπημα από τo τάνκ - 200 δολάρια
Πυρά σε ενα χωριό διατίθενται στην τιμή των 350 δολαρίων.

Αυτοί οι μισθοφόροι απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ προσελκύουν όλα τα σημεία ανάφλεξης- στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία.

Είναι γνωστό ότι στους πρώτους 9 μήνες της προεδρίας Ομπάμα ο αριθμός των μισθοφόρων στις ξένες επιχειρήσεις των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά δύο και δυόμισι φορές.

atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου