ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Πρέπει νὰ παραμένῃ ΑΣΒΕΣΤΟΝ τὸ μῖσος κατὰ τῶν Γερμανῶν!!!

Επειδή βολεύει αφάνταστα τους σιωνιστές τοκογλύφους να μένουν ΕΚΤΟΣ κάδρου…
Κι επειδή ο μέσος άνθρωπος είναι καλόπιστος…
…Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και οι ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ … παρουσιάζουν μία ιδιαίτερη άνθιση. 

Μία φωτογραφία από εκτέλεση γυναικών στην Ουκρανία, εντάχθηκε πονηρά στην αφήγηση μίας άλλης εκτέλεσης αμάχων σε χωριό της Άρτας.
Η πραγματική ιστορία από την Αρτα, διανθίστηκε με την επινοημένη περιγραφή της φωτογραφίας, που όμως ήταν τραβηγμένη στην Ουκρανία. Η τραγική φωτογραφία, η ψευδής περιγραφή μαζί με στοιχεία από ένα πραγματικό γεγονός …κοινοποιήθηκε …672 φορές! Πρέπει νὰ παραμένῃ ΑΣΒΕΣΤΟΝ τὸ μῖσος κατὰ τῶν Γερμανῶν!!!1Εννοείται ότι ο βασικός σκοπός του συγκεκριμένου παραμυθιού είναι να ανανεωθεί το μίσος κατά των Γερμανών.
Πρέπει νὰ παραμένῃ ΑΣΒΕΣΤΟΝ τὸ μῖσος κατὰ τῶν Γερμανῶν!!!2Φυσικά σε όλες αυτές τις θηριωδίες των Γερμανών …ποτέ δεν αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο οι ψυχροί, γραφειοκράτες και τυπικότατοι Γερμανοί προχωρούσαν σε τόσο σκληρά αντίποινα εναντίον αμάχων.
Κι αυτό γιατί ΠΑΝΤΑ αιτία ήταν οι προβοκάτσιες περαστικών ανταρτών που ήταν μισθοφόροι των Άγγλων.
Γνωρίζοντας ότι οι άσκοπες εχθρικές πράξεις εναντίον των κατακτητών θα πληρωθούν με αίμα από τους ντόπιους… περνούσαν νύχτα, χτυπούσαν κι έφευγαν…
…και τον λογαριασμό τον πλήρωναν οι άλλοι.
Οι άμαχοι που ήταν άοπλοι και που κανένας ποτέ δεν ρώτησε αν θα ήθελαν να θυσιαστούν…
,,,επειδή οι αντάρτες θα σκότωναν πέντε Γερμανούς στρατιώτες σε περιπολία .

Όπως στην Ουκρανία οι ελεύθεροι σκοπευτές σκότωναν και αστυνομικούς και διαδηλωτές ώστε να ενταθεί η οργή, έτσι και οι κομμουνιστές, μισθοφόροι των «Άγγλων» τοκογλύφων, φρόντιζαν να δημιουργήσουν στους πολίτες τεχνητό μίσος εναντίον των Γερμανών, με άσκοπες εχθρικές ενέργειες, που όμως δεν είχαν καμμία ουσιαστική στρατηγική σημασία ως προς το αποτέλεσμά τους. Η σφαγή του Διστόμου, των Καλαβρύτων κλπ.. είναι όλες ιστορίες αντιποίνων που αφορούσαν δράσεις μισθοφόρων ανταρτών, που όμως μας αποκρύπτουν συστηματικά.
ΔΕΝ βολεύει να καταλάβουμε πόσους νεκρούς θρηνήσαμε εξαιτίας των «Αγγλων» συμμάχων μας, είτε από άσκοπες προβοκάτσιες, είτε από την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας μέσω της διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων.Πρέπει νὰ παραμένῃ ΑΣΒΕΣΤΟΝ τὸ μῖσος κατὰ τῶν Γερμανῶν!!!3

Κι όλοι αυτοί οι μισθοφόροι «αντιστασιακοί», όταν ήρθε η ώρα να πληρωθούν και σε εξουσία, μόλις κατάλαβαν ότι οι επικυρίαρχοι δεν τους ήθελαν στα πόδια τους, δεν δίστασαν να εμπλακούν σε εμφύλιο, και να δολοφονήσουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες … αυτοπροσώπως.
Κατά την Κατοχή φρόντιζαν να πεθαίνουν οι Έλληνες προβοκάροντας τους Γερμανούς και μετά την κατοχή… σκότωναν κι έκλεβαν οι ίδιοι τους Έλληνες…
…για την ελευθερία των οποίων δήθεν μάχονταν.

Οι μισθοφόροι των ξένων τοκογλύφων, που έγιναν οι ίδιοι δολοφόνοι των Ελλήνων… έλαβαν και συντάξεις «αντιστασιακών» … για να ψηφίσουν τον Ανδρέα Μινέικο Παπανδρέου.
Κοινός παρονομαστής αυτού του δήθεν αντιστασιακού κινήματος, από την Κατοχή μέχρι και τις ημέρες μας… ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Τα έπαιρναν από τους Άγγλους στην Κατοχή, τα έπαιρναν από τους Έλληνες στον εμφύλιο …κι ακόμα πληρώνονται από τους Έλληνες…
…που δεν δίσταζαν να δολοφονούν μερικές δεκαετίες νωρίτερα.

Αυτοί οι διψασμένοι για χρήμα κι εξουσία αριστεροί…
…προετοιμάζονται να κυβερνήσουν…
Οπότε να είστε έτοιμοι για όλα.

Άλλωστε είδατε ότι όλοι τους είναι μέτοχοι εταιριών των Rothschild…
…και γι’αυτούς θα δουλεύουν…
Όπως άλλωστε  και ΟΛΟΙ οι προκάτοχοί τους.

Σίγμα
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου