ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Κλείνουν την Βουλή για να σώσουν το Γιώργο και την παρέα του!

bouli
Έντονη φημολογία  επικρατεί τις τελευταίες ώρες στους κοινοβουλευτικούς διαδρόμους σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση θα ανακοινώσει εντός του επόμενου άμεσου διαστήματος το πρόωρο άνοιγμα των τμημάτων διακοπής της Βουλής – γνωστά και ως θερινά τμήματα.
Οι σχετικές εκτιμήσεις ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι αφαιρέθηκε από τα προαπαιτούμενα μέτρα που οφείλει να ψηφίσει η κυβέρνηση ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας που απαιτεί συζήτηση στην Ολομέλεια.
Να σημειωθεί ότι η απόφαση για

το κλείσιμο της Βουλής ανήκει στην κυβέρνηση. Εφόσον λοιπόν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες τότε εντός των επόμενων ωρών θα φθάσει στην Βουλή το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο το κοινοβούλιο θα διακόψει τις λειτουργίες του για δύο περίπου εβδομάδες και θα επανέλθει με την λειτουργία του πρώτου θερινού τμήματος.
Εξίσου συγκεχυμένες πάντως είναι και οι πληροφορίες για τους λόγους που η κυβέρνηση επισπεύδει τα τμήματα διακοπής. Ορισμένοι εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό θα περιοριστούν πιθανές αντιδράσεις από τον επικείμενο ανασχηματισμό.
Το σίγουρο όμως είναι ότι ενδεχόμενο κλείσιμο της Βουλής οδηγεί σε παραγραφή τυχόν ποινικών ευθυνών μελών της κυβέρνησης του κ. Γιώργου Παπανδρέου.
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου