ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Μήπως ο Πούτιν και οι Κινέζοι άρχισαν να τους καθαρίζουν ; Νεκρός ο γιός του δισεκατομμυριούχου Ροκφέλλερ από συντριβή του αεροσκάφους του!


Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ, γιος του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ, σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή από το αεροδρόμιο του Γουέστσεστερ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας, ο 65χρονος γόνος της γνωστής οικογενείας, οδηγούσε ο ίδιος το μονοκινητήριο αεροσκάφος με προορισμό το Μέιν, όπου βρίσκεται το σπίτι του. Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ, επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων του πατέρα του ο οποίος έγινε 99 ετών.

“Eίναι μια τρομερή τραγωδία” είπε ο εκπρόσωπος. “Η οικογένεια είναι σοκαρισμένη. Ο Ρίτσαρντ ήταν ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της οικογένειας. Ήταν έμπειρος πιλότος. Πετούσε εδώ και χρόνια”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το αεροσκάφος του, προσέκρουσε δύο λεπτά μετά την απογείωση σε μια συστάδα δέντρων νοτιοδυτικά του αεροδρομίου, το οποίο βρίσκεται στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης. Η συντριβή πιθανότητα οφείλεται στην κακοκαιρία, καθώς ήταν ένα ομιχλώδες και βροχερό πρωινό.

Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ ήταν γιατρός με λαμπρή καριέρα και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και δούλευε για το φιλανθρωπικό ταμείο των αδελφών Ροκφέλερ.

Ο πατέρας του, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes , είναι ο 49ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία 2,7 δισ. δολαρίων.


Πηγή


Είναι αστείο να μιλάμε για ατυχήματα σε τέτοιου επιπέδου πρόσωπα με τέτοιες περιουσίες, συνήθως αυτοί διαθέτουν την ασφάλεια στο έπακρο.
Αυτά δεν είναι ατυχήματα αλλά ατυχήματα - δολοφονίες, κάποιος τον καθάρισε το θέμα είναι ποιος ;
Ενδοοικογενειακο θέμα των Ροκφέλερ, θέμα άλλων εβραϊκών οικογενειών του σιωνιστικού ιερατείου των 33 οικογενειών που θέλουν να έχουν τον έλεγχο της νέας τάξης των πραγμάτων ;
Η αντιπαλότητα των Ροκφέλερ που κυβερνούν την Αμερική και έχουν υπό έλεγχο τους το δολάριο και των Ρόθτισλντ που κυβερνούν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και έχουν υπό έλεγχο τους την Ευρώπη ;

Ή μήπως η FSB ανέλαβε δράση ;
FSB είναι το παλιό KGB το οποίο έχει τεράστια διείσδυση σε όλον τον κόσμο και πιθανόν να έχει αναλάβει την δράση.
Ο Οιωνός της σύγκρουσης της Ευρασιατικής συμφωνίας με το ΝΑΤΟ είναι οι πρώτες αντιδράσεις των Αμερικανών για την μεγάλη συμφωνία των 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας, η συμφωνία αυτή για πρώτη φορά παρακάμπτει το δολάριο και εγκαθιδρύει για τις συναλλαγές τα εθνικά νομίσματα των χωρών αυτών, η συναλλαγή σε αυτήν την συμφωνία θα γίνεται απευθείας μεταξύ του Χρυσού Ρουβίλου με του Χρυσού Ιουάν χωρίς την μεσολάβηση του δολαρίου.
Αυτή η παράτολμη συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας φέρνει σε σύγκρουση της δυο χώρες με το παγκόσμιο Ιερατείο που απαρτίζεται από ΕβραιοΧαζαρικές οικογένειες Ροκφέλερ, Ροθτσιλντ, Κοέν, Μόρις κ.λπ σύνολο 33 οικογένειες του Ιερατείου οι οποίοι έχουν το 80%* του πλούτου της γης στην διάθεση τους, αλλά και μια πολεμική μηχανή που είναι ο Αμερικανικός στρατός και οι υπόλοιποι στρατοί του ΝΑΤΟ, με μυστικές υπηρεσίες σε όλων τον κόσμο και μέσα που ελέγχουν όλους τους ανθρώπους μέσω των δορυφόρων, εταιρειών κινητής, παροχής ίντερνετ κ.λπ.
Η δολοφονία αυτή μπορεί να είναι ένα μήνυμα στο παγκόσμιο ιερατείο ή ίσως και ένα σχέδιο βιολογικής εξολόθρευσης τους !--------------------------------------------------------------------------------------

* Στην πραγματικότητα έχουν το 100% του πλούτου της γης αν υποθέσουμε ότι όλοι εμείς οφείλουμε δάνεια στις εθνικές τράπεζες μας και οι χώρες μας οφείλουν απευθείας στις παγκόσμιες τράπεζες που ελέγχονται από την οικογένεια Ρόθτσιλντ.
Σαφώς οι χρώσεις έγιναν με κανόνες τοκογλυφίας.
Ταυτοχρόνως και οι εθνικές μας τράπεζες οφείλουν στις παγκόσμιες τράπεζες.
Οι κυβερνήσεις μας έχουν υπογράψει συμφωνίες με τις οποίες θέτουν τις περιουσίες μας υπό παρακράτηση κυριότητας από τους δανειστές μας !
Άρα οι περιουσίες μας και τα χρήματα μας βάσει των νόμων και συμφωνιών όπως τα Μνηνόμια δεν μας ανήκουν αλλά ανήκουν απευθείας στους δανειστές τοκογλύφους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου