ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ


Αυτή είναι η κατάντια της χώρας που ακριβοπληρώνει προσκυνημένους και άβουλους βουλευτές, που χρηματοδοτεί τη λειτουργία κομμάτων - μπαταχτσήδων, που χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια στη HOHTIEF...

Image

Η δραματική εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας είναι γεγονός, μέσα στην επόμενη κρίσιμη πενταετία δραματικών γεωπολιτικών αλλαγών και...
πρωτοφανών απειλητικών προκλήσεων. Το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα έχει καταδικαστεί σε αναγκαστικό αφοπλισμό τουλάχιστον ως το 2019! Στην πραγματικότητα η περίοδος αυτή θα είναι πολύ μεγαλύτερη αν κάτι δεν αλλάξει.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: Οι δαπάνες για εξοπλισμούς καθορίζονται στα 533 εκατομμύρια για φέτος ,700 το 2015,598 το 2016,497 το 2017 και 500 το 2018.

Αλλά πριν υπογράψουμε την δεύτερη - και οριστική - εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας μέσα σε μια δεκαετία, ας κρεμάσουμε ή ας τουφεκίσουμε σε δημόσια θέα κάποιους από αυτούς που μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα και τελευταίους ας εκτελέσουμε τους συντάκτες του νυν Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

on alert & defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου