ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Παπαθεμελής > «ο πατήρ Μπους παραδέχτηκε δημόσια ότι οι Aμερικανοί χρησιμοποιούν τρομοκράτες για να προωθήσουν τα σχέδια τους»


Σενάριο αποκλειστικό: Ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη ήταν Αμερικανός με εβραϊκές ρίζες. Εκπαιδεύτηκε στο «Γουέστ Πόιντ» των ΗΠΑ (πετάχτηκε μετά το ταξίδι του στην Κούβα το 1968) ειδικεύτηκε στις τακτικές του ανταρτοπολέμου κι αντί να τραβήξει προς Νικαράγουα ήρθε στην Ελλάδα. 
Η υπόθεση αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι κατά την βομβιστική επίθεση κατά των ΜΑΤ το 1994 τρεις εβραϊκής καταγωγής έλληνες αστυνομικοί δεν παρουσιάστηκαν εκείνες τις μέρες στη δουλειά τους δηλώνοντας ασθένεια. 
Παράλογο; Όχι δα! Διακινείται ήδη με μισόλογα και χρησμούς και από πολιτικούς. Είναι γνωστές οι δηλώσεις του κ. Παπαθεμελή ότι η ανικανότητά του ως υπουργού Δημόσιας Τάξης να ανακαλύψει έστω ένα στοιχείο περί της «17Ν» οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν του το επέτρεψαν οι Αμερικανοί. Προφανώς ο κ. Χρυσοχοϊδης βρήκε τις γιάφκες επειδή του το επέβαλαν οι Αμερικανοί.
Επίσης ο κ. Παπαθεμελής μας αποκάλυψε ότι: «ο πατήρ Μπους παραδέχτηκε δημόσια ότι οι αμερικανοί χρησιμοποιούν τρομοκράτες για να προωθήσουν τα σχέδια τους». (Σ.Σ.: Ρε μπας και είναι ο Μπους ο ψηλός εγκέφαλος της «17Ν»;). Εμείς βέβαια, έχοντας λουστεί τις μαϊμού - δηλώσεις Κίσινγκερ «περί υπόταξης του ελληνισμού αφού τσακιστεί ο ελληνικός πολιτισμός» (που διακινούσε ο ίδιος και διάφοροι άλλοι εθνεγέρτες) δικαιούμαστε να ρωτήσουμε τον αμερικανόπληκτο υπουργό: πού και πότε έκανε αυτές τις δηλώσεις ο π. πρόεδρος των ΗΠΑ;
Το ερώτημα λοιπόν που εγείρεται είναι «τι ξέρει ο κ. Παπαθεμελής και αφού το ξέρει γιατί δεν μας το αποκαλύπτει ώστε να μην ψάχνουμε τζάμπα στο Παρίσι;».
Το ερώτημα επίσης είναι τι ξέρει και ο κ. Τσοβόλας ο οποίος δήλωσε ότι «δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή που βρίσκονται στην τελική φάση εξέλιξης τα εθνικά μας θέματα "βγήκε" το θέμα της τρομοκρατίας. Ότι τάχα τώρα ανακάλυψαν τις γιάφκες τους τρομοκράτες».
Επίσης και η κ. Παπαρήγα κρατά επτασφράγιστο το μυστικό περί του εμπνευστή της «17Ν» αφού είναι σίγουρη ότι «ο εγκέφαλος και ο πυρήνας της "17Ν" δεν πρόκειται ποτέ να συλληφθούν» επειδή «παρέχεται προστασία ... από κέντρα όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Ελλάδος».
Τελικά τι ξέρουν όλοι αυτοί και δεν μας το λένε; Διότι άλλο πράγμα είναι η ριάλιτι μπαρουφολογία των διάφορων Κλουζό, κι άλλο τα υπονοούμενα πολιτικών που εκφράζουν ένα κομμάτι του ελληνικού λαού.
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 9.7.2002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου