ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ερχεται ο καιρός που οι Έλληνες θα κυνηγούν τους σφαγείς τους στα περατα του κόσμου, όπως η Mossad τους ναζί.

Γράφει ο Δημήτρης Π.

Καλησπέρα αδέλφια,

Σας έιχα στείλει πρίν απο λίγο καιρό άρθρο – το οποίο και δημοσιεύσατε – και σας ευχαριστώ πάλι εκ βάθους καρδίας. Σας ειχα αναφέρει τότε οτι ουσιαστικά οι Τούρκοι θα βρούν μεγάλο διάολο μπροστά τους απο τους ISKADER, καθώς η άσκηση στην Μαύρη Θάλασσα ήταν μια προειδοποίηση και τοτε το 99% των ΜΜΕ απλά ελεγαν μπουρδολογίες. Όλα επιβεβαιώννωται με την περαιτέρω ανάπτυξη του συστήματος, στο Κρασνονταρ, ανατολικά της Μάυρης Θάλασσας. Από εδώ και μετά ένα μετράει. Οι Ρώσοι ανέπτυξαν ένα σύστημα μή αναχαιτήσιμο πλέον. Υπέγραψαν την θανατική καταδίκη, την σφαγή των Οθωμανών.

Το επόμενο στάδιο, περιλαμβάνει την μεταφορά πυρηνικών κεφαλών.

Εισερχόμαστε σε περίοδο εκλογών (2014) και κατα κοινή ομολογία Ευρωπαίων Αμερικανών , αλλά και Ρωσικών Υπηρεσιών, η ΚυβΈρνηση του Αντωνάκη και του Βαγγέλα. ψυχοραγεί. Οι Ρώσοι κλέινουν την τανάλια γύρω απο την Τουρκία με την μετακίνηση ειδικών δυνάμεων και βαρέων τεθωρακισμένων στην Συρία με αφορμή την μεταφορά των Χημικών. Δυνάμεις της FSB και της GRU μεταφέρονται και σε λίγο θα ξεσπάσει σφαγή στις τάξεις των Ισλαμιστών. Το αίμα των χριστιανών αδερφών μας θα πληρωθεί πολύ ακριβά.

Ότι έκανε η MOSAD με το κυνηγητό που εξαπέλυσε στους Ναζι, Θα επαναληφθεί, όχι τώρα απο Ισραηλινούς αλλά απο Έλληνες, με στόχο όλους αυτούς που έκλεψαν και ασέλγησαν στο ΄κορμί της πατρίδας μας. Τα παιδιά τους και τα παιδιά των παδιών τους θα αποστρέφωνται με βδελυγμία τα ονόματα των πατέρων και παππούδων τους, όσων έκλεψαν και ασέλγησαν στο κορμί της πατρίδας μας.

Καλή Λευτεριά
“…Ήκουσα φωνή απο της Άρκτου ερχομένης λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησε γε ούν εκ του ύπνου! Προς σέ ο λόγος του Άγγέλου. Και εν τη πρωία του ηλίου εμπλησθήσεται ελαίου η λαμπάς σου και πρίν ο ήλιος φανεί εν τω ανατολικώ ζωδίω συ μεν εκμανής έση. Ώ φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας. Επι τε την χερσόνησον εξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνην καταθραύσεις την Ταυρικήν και τα πέριξ μέρη των Σκυθών. Οι μαχηταί και οι ήρωές σου ψάλουσι τα νικητήρια προσκαλούντες σε αναμορφώσι τον πλανήτη…“

Προφητεία αγίου Αγαθάγγελου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου