ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ηγουμενίτσα: Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις 4 Αλβανών που μετέφεραν καλάσνικοφ!

Ηγουμενίτσα: Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις 4 Αλβανών που μετέφεραν καλάσνικοφ!Πανικός στο κέντρο της πόλης με τους αστυνομικούς να εγκλωβίζουν τους Αλβανούς στο αυτοκίνητο που επέβαιναν...


Ένα 9αρι πιστόλι zastava, 2 kalashnikov και πάρα πολλές σφαίρες, βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 Αλβανοί και ακινητοποιήθηκε ύστερα από καταδίωξη, στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Citroen, με αλβανικές πινακίδες εκινείτο στον επαρχιακό δρόμο Σαγιάδας-Ηγουμενίτσας και λίγο πριν την είσοδο της πόλης, δεν σταμάτησε στο σήμα που έκαναν οι αστυνομικοί οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας -με τη συμμετοχή της ομάδας ΔΙΑΣ- και καταδίωξη μέσα στο κέντρο της Ηγουμενίτσας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν το ΙΧ, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν, εντόπισαν στα πόδια το συνοδηγού, το ένα Kalashnikov και στο πορτ-μπαγκαζ το δεύτερο, καθώς επίσης το πιστόλι zastava και πολλές σφαίρες.

Οι 4 Aλβανοί επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο συνελήφθησαν. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να ετοίμαζαν ένοπλη ληστεία.


http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου