ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Άγριο καψόνι από τον Πρίγκιπα Συμεών τον Μεγαλοπρεπή στους επιβάτες της πτήσης της Aegean για Θεσσαλονίκη


Άτακτες Φωνές: Ποιοι νομίζετε ότι είστε ρε αλήτες; Ένα τσούρμο προδότες, τίποτα παραπάνω.

Tην είδηση την διαβάσαμε στο Newpost και είναι όλα τα λεφτά!
Έκρινε σκόπιμο να υποχρεώσει τους επιβάτες αεροπορικής πτήσης, να περιμένουν όρθιοι επί 40λεπτο, έως ότου αποφασίσει η... μεγαλειότητά του να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Ο λόγος για τον υφυπουργό Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος φαίνεται ότι αδυνατεί να αποχωριστεί τις παλιές «καλές» συνήθειες επίδειξης πολιτικού βεντετισμού, αλλά και την αντίληψη ότι οι πολίτες αποτελούν κατώτερο πληθυσμό, που πρέπει να αντιμετωπίζεται αναλόγως.
Το εξοργιστικό περιστατικό συνέβη νωρίς σήμερα το απόγευμα σε πτήση της Aegean από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newpost.gr ο υφυπουργός, ζήτησε να καθυστερήσει η απογείωση του αεροσκάφους, η οποία ήταν προγραμματισμένη για λίγο μετά τις 4, προκειμένου να την προλάβει και ο ίδιος. Η παράλογη απαίτηση δεν κάμφθηκε, ακόμη και όταν του εξηγήθηκε ότι στην πράξη αυτό θα προκαλούσε ταλαιπωρία για τους υπόλοιπους επιβάτες.
Τελικά το γινάτι πέρασε και οι ταξιδιώτες πέρασαν το καψόνι. Η πτήση καθυστέρησε 40 λεπτά, κατά τα οποία οι δεκάδες επιβάτες, μητέρες με τα παιδιά τους, εργαζόμενοι με προγραμματισμένες υποχρεώσεις και ξένοι τουρίστες, υποχρεώθηκαν να περιμένουν όρθιοι τον απαιτητικό υφυπουργό.
Πάλι καλά που δεν τους ζήτησαν να σταθούν και στο ένα πόδι...

Η απάντηση του Συμεών Κεδίκογλου

Από την πλευρά του ο κ. Κεδίκογλου με ανακοίνωση που απέστειλε στο newpost.gr διαψεύδει το περιστατικό.
 «Η ανάρτηση που αναφέρεται στο πρόσωπό μου είναι απολύτως ανακριβής. Η πτήση αναχώρησε στην ώρα της. Επιβιβάστηκα την ώρα που επιβιβάζονταν και άλλοι επιβάτες, ενώ συνέχιζαν να επιβιβάζονται και μετά από μένα. Δεν ήμουν καν ο τελευταίος.
Άλλωστε δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω και δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, γιατί είναι γνωστός ο σεβασμός μου προς τους συμπολίτες μου.
Ελπίζω να δημοσιεύσετε όσα σας αποστέλλω, τα οποία αποτελούν και την πραγματικότητα» αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου.
Υ.Γ. Δημοσιεύουμε με όλο τον σεβασμό την ανακοίνωση του υφυπουργού, ωστόσο τον ενημερώνουμε ότι την πληροφορία μας την έδωσε κυβερνητικός παράγοντας που συνταξίδευε μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου