ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ... ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ... ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...;;;


Με χορηγία από την εταιρεία πετρελαιοειδών του Βαρδή Βαρδινογιάννη θα πραγματοποιηθεί φέτος η παρέλαση των αρμάτων την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός, μιλώντας με δημοσιογράφους, ανέφερε ότι το κόστος των καυσίμων και των αναλώσιμων των αρμάτων θα καλυφθεί με χορηγία της εταιρείας του γνωστού επιχειρηματία.


Πληροφορίες ανέφεραν ότι η συμμετοχή της Αεροπορίας... θα είναι με όλους τους τύπους μαχητικών αεροσκαφών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί ο αριθμός τους

Σύμφωνα με τον κ. Αβραμόπουλο, το κόστος θα διαμορφωθεί στις 35.000 ευρώ.

Ένοψει της διεξαγωγής τής άσκησης «Πυρπολητής» την Τετάρτη, στη Δοκό, ανοικτά της Ύδρας, ο κ. Αβραμόπουλος διευκρίνισε ότι ενημέρωσε την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για την άσκηση και απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη των αρμοδίων επιτροπών της Βουλής ώστε να την παρακολουθήσουν.

H παρέλαση θα γίνει κανονικά όπως έχει σχεδιαστεί, με τη συμμετοχή μηχανοκινήτων τμημάτων που βρίσκονται σε μονάδες γύρω από τη Θεσσαλονίκη, του αεροσκάφους επιδείξεων F-16 και ενδεχομένως και μαχητικών αεροσκαφών, δήλωσε ο υπουργός. «Από την ώρα που γίνονται οι στρατιωτικές παρελάσεις αυτές θα γίνονται με δόξα και τιμή», «όπως πρέπει» και όχι «μίζερα», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Αβραμόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, ότι η δημοκρατία δεν φοβάται, οι θεσμοί δεν φοβούνται και ότι τα φοβικά σύνδρομα έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Τέλος σχολίασε ότι κανένα άκρο δεν θα ορίζει την πολιτική και την κοινωνική ατζέντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο, κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή των αρμάτων στις στρατιωτικές παρελάσεις είχε σταματήσει, από το 2010 για οικονομικούς λόγους.
 voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου